Egyre jobban eszkalálódik az X-Faktor 2021-es két mentora, Csobot Adél és Gáspár Laci között a feszültség.

Csobot Adél szerint állandóan sértegeti őt Gáspár Laci

A két mentor már az X-Faktor válogatója alatt is többször összekapott és ez a táborban sem változott sokat, szemlézte a 24.hu. Kiválasztásra kerültek ugyan a mentorházas továbbjutók, de Gáspár Laci nagyon nem értett egyet Csobot Adél döntéseivel, aki a zenekarok kategóriáját kapta.

“Legalább kapnak esélyt olyanok, akik még sosem kaptak esélyt az X-Faktorban. A leghamisabbak” – véleményezte Gáspár Laci a mentortársát, mire Csobot kifakadt. Mint mondta Csobot, “leszarom, hogy mit gondolsz. Állandóan sértegetsz”.

Csobot Adél később elmondta, hogy miért szakadt el nála a cérna.

Laci egyszerűen nem akarta megérteni azt, hogy én milyen koncepció alapján döntök, csak egy idő után, egy kicsit már idegesítővé vált, ahogyan ő ezt megpróbálta kommunikálni felém

– árulta el Csobot.

Megvannak az X-Faktor 2021-es élő adásainak végleges versenyzői

A műsor egyébként vasárnap este Csobot, Puskás Peti és ByeAlex székes megmérettetésével folytatódott, ahol kiderült, kik jutottak a Mentorházba a Zenekarok, a Lányok és a Fiúk kategóriájából.
Kapcsolódó cikk

Szombat este pedig Gáspár dönthetett arról, hogy a 22+ kategória énekesei közül kiket visz magával a Mentorházba. Volt olyan, akit leültetett volna a székre, de a modora miatt inkább hazaküldte.

Az alábbi videóban megtekinthető az a 6 énekes a 22 éven felüliek közül, akik továbbjutottak a műsor következő fordulójába.

A tábor második adásában, vasárnap este ByeAlex többször is csalódott, de volt olyan versenyző, akinek már most hatalmas rajongótábort jósolt a mentor. Drámai pillanatok és kemény döntések árán, de kiválasztotta a mentor azt a 6 fiút, akivel a Mentorházban folytatja tovább a munkát.

Kapcsolódó cikk
Az alábbi videóban a szóban forgó mentor versenyzőinek kihirdetését tekinthetitek meg.

Az egyedüli női mentor, Csobot nem hagyta, hogy befolyásolják a döntését, sokszor szembement mentortársai véleményével. Megalakult az ő végleges csapata is: a Crush, a Kultúrkör, a The Harmonies, a DD Night, a The Palace és a Beneath My Skin már biztosan ott lesznek a Mentorházban, ahogyan az alábbi videóban is látható.

Puskás Peti pedig nem fogta vissza az érzelmeit, ugyanis több versenyzőnek is sikerült megríkatni a mentort. Ő is összeállította a csapatát: Kovács Harmat, Nagy Regina Martina, Szakács Erika, Ferenczi Kamilla, Hegyi Hanna és Tabatabai Nejad Flóra már biztosan ott lesznek a Mentorházban, ahogyan szintén az alábbi videóban látható.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet