Viták, sírás, örömkönnyek jellemezték a 2021-es X-Faktor táborának első napját.

A mentorok megtudták, melyik kategóriákkal fognak együtt dolgozni

Szombat este került adásba a 2021-es X-Faktor táborának első része. A mentorok és versenyzők által a legmegpróbáltatóbbnak titulát szakasza ez a versenynek, ugyanis itt a zsűri osztja be csapadba a válogatón továbbjutott énekeseket és 24 órájuk van szintén általuk kiosztott dal megtanulására. A zenekarok feladata idén egy adott szám saját stílusra formázása volt, a rappereknek pedig egy úgyszintén adott alapra kellett egyéni szöveget írni. 

Fel is lett adva a lecke, hiszen a válogatók során több olyan jelentkező is bekerült a táborba, akik nem igazán odavalók. Ez a tehetséges versenyzőknek nagy nehézséget jelentett, volt aki jobban, volt aki rosszabbul tudta ezt kezelni. 

A mentoroknak végül sikerült kiválasztania azokat az énekeseket, akik a székes feladatnál újra bizonyíthatnak. Azonban volt néhány versenyző, aki nem nyújtott maximális teljesítményt, a zsűritől viszont kapott egy olyan lehetőséget, hogy csapatban folytassa tovább a műsort. 

Kapcsolódó cikk

Az este folyamán kiderült, a mentorok mely kategóriák versenyzőit fogják segíteni a továbbiakban. ByeAlex ahogy 2019-ben is, most is a fiúk kategóriáját kapta, Csobot Adélt bedobták egyből a mélyvízbe és a zenekarokat bízták rá, Gáspár Laci a legújabb kategóriát, a 22 év felettieket mentorálja majd, Puskás Peti pedig a lányokkal fog együtt dolgozni. 

Gáspár Laci nagyon szigorú volt

A 22 év felettiek indították a székes feladatot. Sorra jöttek a versenyzők, de senki nem tudott olyan meggyőző teljesítményt nyújtani, hogy Gáspár azt mondhassa, kap egy széket. Egy idő után azonban megérkeztek azok a nyertesjelöltek is, akik helyet foglalhattak az üresen álló székeken. 

Akadt pár olyan versenyző, aki annak ellenére, hogy ez alkalommal nem győzte meg mentorát, kapott még egy esélyt. Volt viszont olyan is, aki nem fogadta jól a kritikát és bár Gáspár leültette volna, a modora miatt hazaküldte. 

A tábor vasárnap este folytatódik, ekkor derül majd ki, ByeAlex, Csobot Adél és Puskás Peti kiket visznek a mentorházba. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet