Az X-Faktor 2021-es évadának egyik meghatározó alakját tartóztatták le a rendőrök, miután a Parlament rakétatámadásáról beszélt élő videóban.

K. Mercédesz 2021-ben az Az éjjel soha nem érhet véget című dalát adta elő az X-Faktor színpadán, ami emlékezetes pillanatokat okozott a műsorban, ő volt ugyanis, akinek előadása alatt a mentorok, majd az egész stúdió felszaladt a színpadra táncolni. 

A hölgy azóta népes rajongótábort gyűjtött magának a közösségi médiában, bár a kommentek alapján Mercédesz megosztó személyiség, aki követőihez gyakran élő videókkal jelentkezik be. Egy ilyen adást tartott január 7-én, amiben a Parlament elleni rakétatámadásról beszélt. Bár erősen vitatható, mennyire gondolta komolyan a fenyegetést, valaki bejelentést tett a rendőrségen, írjaBlikk.

Mint minden robbantásról szóló fenyegetést, a rendőrség ezt is komolyan vette, és azonnal intézkedni kezdett, és rövidesen őrizetbe is vették. 

A történetet tovább csavarja, hogy a nő éppen akkor is élő adásban volt, amikor a hatóságok körbevették és letartóztatták a Nyugati pályaudvarnál. A kihallgatásán azzal védekezett, hogy ő csupán szórakoztató videókat készít, nem gondolta komolyan a támadást.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet