Az X-Men-filmek szereplői, a Fantasztikus Négyes karakterei és Deadpool is szerepelt volna abban a filmben, amit a Fox stúdió akart megalkotni. Lehet, hogy a Disney ismét fantáziát lát majd a projektben? – tette fel a kérdést a Joblo.

Jelenleg a Marvel stúdió a legnagyobb képregényhős filmek gyártó cége, ahol több tucat szuperhős egyesíti erejét egyetlen epikus film kedvéért. Volt idő amikor a 20th Century Fox is a hasonló cipőben járt. Az X-Men: Az elsők írója, Zack Stentz elárulta, hogy a stúdió 2011-ben egy olyan filmet tervezett, amelyben összeengedi az X-Men-szereplőit a Fantasztikus Négyessel, Deadpoolal, Daredevillel és valószínűleg még sok más karakterrel kiegészülve.

Deadpool X Men Fantasztikus Négyes
Deadpool Már Látható Volt Az X-Men: Elsők Filmben / Fotó: Marvel

Stentz vendége volt Kevin Smith Fatman Beyond című műsorának, ahol beszélt a 2011-ben az X-Men: Az elsők megjelenése idején tervezett filmről, amelyben ezeket az ikonikus karaktereket egy vásznon láthattuk volna. A terv végül nem lépett a megvalósulás útjára és elvetették az ötletet.

X Men
Az X-Men Ikonikus Szereplői / Fotó: Marvel Magyarország

Az író nem beszélhetett a tervezett film történetéről, de azt elárulta, hogy feltűnt benne az összes Fox által akkoriban birtokolt karakter.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nem valósult meg a film, de egy forgatókönyv elkészült, amire nagyon büszke vagyok, amely tényleg nagyon jól sikerült [/perfectpullquote]

– nyilatkozta Zack Stentz forgatókönyvíró a meg nem valósult szuperhősfilmről. A rendezésre Paul Greengrass-t szemelték ki, de ő végül egy másik film mellett döntött.

Fantasztikus Négyes
A Fantasztikus Négyes Négy Fantasztikus Szereplője / Poppmatters

Most, hogy a Disneyhez került a Fox és ezzel együtt az által a birtokolt filmes jogok, talán újra terítékre kerülhet a film megvalósulása.

James Cameron gratulált a Bosszúállók: Végjáték sikeréhez

James Cameron Twitter-üzenetben méltatta a Végjáték sikerét, miután a Marvel-produkció túlszárnyalta a Titanic bevételi rekordjait is. A nagylelkű rendező, James Cameron gratulációját fejeztek ki a Marvelnek és Kevin Feige producernek, miután a Bosszúállók: Végjáték túllépett a Titanic bevételi rekordjain is.

Kétségtelen hogy az X-Men és a Fantasztikus négyes  jól beépíthető lenne a Marvel-univerzumba is és egy olyan alkotás jöhetne létre, amely a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték című filmekkel is felveszi a versenyt.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet