Nézem Film A Fox azt tervezte, hogy összeereszti az X-Men csapatot,...

A Fox azt tervezte, hogy összeereszti az X-Men csapatot, a Fantasztikus Négyest és Deadpoolt

Promóció

Az X-Men-filmek szereplői, a Fantasztikus Négyes karakterei és Deadpool is szerepelt volna abban a filmben, amit a Fox stúdió akart megalkotni. Lehet, hogy a Disney ismét fantáziát lát majd a projektben? – tette fel a kérdést a Joblo.

Promóció
- Advertisement -

Jelenleg a Marvel stúdió a legnagyobb képregényhős filmek gyártó cége, ahol több tucat szuperhős egyesíti erejét egyetlen epikus film kedvéért. Volt idő amikor a 20th Century Fox is a hasonló cipőben járt. Az X-Men: Az elsők írója, Zack Stentz elárulta, hogy a stúdió 2011-ben egy olyan filmet tervezett, amelyben összeengedi az X-Men-szereplőit a Fantasztikus Négyessel, Deadpoolal, Daredevillel és valószínűleg még sok más karakterrel kiegészülve.

Deadpool már látható volt az X-Men: Elsők filmben / Fotó: Marvel

Stentz vendége volt Kevin Smith Fatman Beyond című műsorának, ahol beszélt a 2011-ben az X-Men: Az elsők megjelenése idején tervezett filmről, amelyben ezeket az ikonikus karaktereket egy vásznon láthattuk volna. A terv végül nem lépett a megvalósulás útjára és elvetették az ötletet.

Az X-Men ikonikus szereplői / Fotó: Marvel Magyarország

Az író nem beszélhetett a tervezett film történetéről, de azt elárulta, hogy feltűnt benne az összes Fox által akkoriban birtokolt karakter.

Nem valósult meg a film, de egy forgatókönyv elkészült, amire nagyon büszke vagyok, amely tényleg nagyon jól sikerült

– nyilatkozta Zack Stentz forgatókönyvíró a meg nem valósult szuperhősfilmről. A rendezésre Paul Greengrass-t szemelték ki, de ő végül egy másik film mellett döntött.

A Fantasztikus Négyes négy fantasztikus szereplője / PoppMatters

Most, hogy a Disneyhez került a Fox és ezzel együtt az által a birtokolt filmes jogok, talán újra terítékre kerülhet a film megvalósulása.

James Cameron gratulált a Bosszúállók: Végjáték sikeréhez

James Cameron Twitter-üzenetben méltatta a Végjáték sikerét, miután a Marvel-produkció túlszárnyalta a Titanic bevételi rekordjait is. A nagylelkű rendező, James Cameron gratulációját fejeztek ki a Marvelnek és Kevin Feige producernek, miután a Bosszúállók: Végjáték túllépett a Titanic bevételi rekordjain is.

Kétségtelen hogy az X-Men és a Fantasztikus négyes  jól beépíthető lenne a Marvel-univerzumba is és egy olyan alkotás jöhetne létre, amely a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték című filmekkel is felveszi a versenyt.

Promóció
ForrásJoblo
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3