BRÉKING Yaeji új klipjében minden ott van, amit az idei...

Yaeji új klipjében minden ott van, amit az idei klubszezontól várni lehet

Promóció

Yaeji berobbantja a klubszezont a Raingurlhöz forgatott klipjével, ami a frissen megjelent EP-jéről az egyik kedvenc trekkünk egyébként is, így meg főleg.

Promóció
- Advertisement -

A New York-i producer az elektronikus zene egyik legígéretesebb kis csillaga és a house és techno jegyeit felölelő lemezpárosa meg a lágy koreai és angol nyelvű vokáljainak összességében olyan érzést kelt, mint egy táncolható ASMR. 

Yaeji – Raingurl

Yaeji – Raingurl from EP2 http://yaeji.nyc/raingurl Website: https://www.yaeji.nyc/ Instagram: http://instagram.com/kraejiyaeji Twitter: http://www.twitter.com/kraeji Facebook: https://www.facebook.com/kraejiyaeji/ Director Yaeji, Enayet Kabir Producer Enayet Kabir, Jeremy Wheeler Director of Photography Alex Gvojic http://ajgvojic.com/ Art Director Nic Symbios FX Supervisor Zanzie Unit Production Manager Nate Cook Choreography Abbi Press, Kareem Woods Production Assistants Sylvan O’Sullivan, Jeff Ihaza, Salem Hilal Costume Direction Gahee Lim Lighting Nitemind http://nitemind.us Studio Fluora http://fluora.studio Stylist Yaeji Special Thanks Zachary B.

Yaeji úgy mutatja be a Raingurlt, mint amikor egy klubban hirtelen elveszted az öntudatodat. Lessétek meg a videót és hallgassátok meg a fent említett albumokat is!

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3