Yaeji berobbantja a klubszezont a Raingurlhöz forgatott klipjével, ami a frissen megjelent EP-jéről az egyik kedvenc trekkünk egyébként is, így meg főleg.

A New York-i producer az elektronikus zene egyik legígéretesebb kis csillaga és a house és techno jegyeit felölelő lemezpárosa meg a lágy koreai és angol nyelvű vokáljainak összességében olyan érzést kelt, mint egy táncolható ASMR. 

Yaeji – Raingurl

Yaeji – Raingurl from EP2 http://yaeji.nyc/raingurl Director Yaeji, Enayet Kabir Producer Enayet Kabir, Jeremy Wheeler Director of Photography Alex Gvojic http://ajgvojic.com/ Art Director Nic Symbios FX Supervisor Zanzie Unit Production Manager Nate Cook Choreography Abbi Press, Kareem Woods Production Assistants Sylvan O’Sullivan, Jeff Ihaza, Salem Hilal Costume Direction Gahee Lim Lighting Nitemind http://nitemind.us Studio Fluora http://fluora.studio Stylist Yaeji Special Thanks Zachary B.

Yaeji úgy mutatja be a Raingurlt, mint amikor egy klubban hirtelen elveszted az öntudatodat. Lessétek meg a videót és hallgassátok meg a fent említett albumokat is!