Yasmina Khan néhány év alatt az OnlyFans világának csúcsára emelkedett, és a hírnévvel és vagyonnal a furcsa rajongói kérések sem kerülik el.

Yasmina Khan benne van az OnlyFans felnőtt tartalomgyártói legjobb 0,3%-ában, és ő a legnépszerűbb bengáli alkotó az Egyesült Királyságban, írja a DailyStar.

Elmondása szerint napi szinten érkeznek hozzá furcsa kérések. Van, aki azt kéri, küldjön melltartókat és bugyikat, de az a kérés sem ritka, hogy szellentsen befőttes üvegbe, és postázza el neki.

Volt, aki azt kérte, hogy pisiljen be a nadrágjába, és a ruhadarabot küldje el postán. Amikor ezt visszautasította, a megrendelő prűdnek nevezte. Azt nem erősítette meg, hogy a szellentős kéréseknek eleget szokott-e tenni. 

Az OnlyFans-sztár busás összeget keres a felnőtt tartalmaival, nemrég egy több mint 45 millió forint értékű házra tudott összespórolni. A lány több lábon szeretne állni, mivel a platform már többször fenyegetőzött azzal, hogy kitiltja a felnőtt tartalmakat az oldaláról, így két vállalkozást is szeretne indítani a jövőben. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet