Bella és Gigi Hadid jó ideje a nemzetközi modellvilág megkerülhetetlen szereplői. Azonban anyjukat sem kell félteni, az egykor ugyancsak modellkedő Yolanda idén visszatért.

Sztárgyerekek örömanyja

Yolanda Hadid korábban 15 évig modellkedett, televíziós műsorokban szerepelt, ismertségét azonban két lányának és fiának köszönheti.

Bella Gigi Yolanda Hadid
Bella, Yolanda És Gigi Hadid / Fotó: Stephane Cardinale / Getty Images

Egykori férjétől, Mohamed Hadid ingatlanfejlesztőtől született három gyermeke, Gigi, Bella és Anward Hadid mind nemzetközileg elismert modellkarriert futott be.

A reflektorfényből az anyának is bőven kijutott, Yolanda ezután sokkal többször szerepelt a médiában.

Realityzett, műsort készített abból is, ahogy mások modellkarrierjét igyekszik beindítani és könyvet írt a Lyme-kórral vívott harcáról.

Bella Hadid ruhájával üzent a párizsi divathét előtt!

Bella Hadidot a kilencvenes évek stílusát idéző szerelésben fotózták le, és úgy tűnik, a 23 éves szupermodell továbbra is kitart a laza utcai szerelések mellett. A párizsi divathét idejére nővérével, Gigivel és édesanyjukkal, Yolanda Hadiddal a Le Royal Monceau hotelben szálltak meg, hogy aztán belevessék magukat az utolsó 2020-as őszi-téli show-kba.

 

Most az egykori modell visszatért. A párizsi Divathéten vonult végig a fényképezőgépek kereszttüzében, egy fehér összegraffitizett blézert és hozzá fekete nadrágot viselve, írja a Dazed. Utána lányaival is készült néhány közös fotó.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet