Amikor meghalt a zaklatója, összecsődítette a legközelebbi barátait egy kis ünneplésre. A távolabbi ismerősei azonban nem voltak elragadtatva a dologtól, és ízléstelennek tartották.

A zaklató miatt leváltotta a munkahelyét, az otthonát, az autóját és a szokásos helyeit is

A nő a Redditen tette fel a nagy kérdést, igaza van-e a barátainak, akik úgy gondolják, tiszteletlenség volt zaklatója halálát ürügyként használni egy buli szervezéséhez. A Mirror cikke szerint a parti főként egy szokásos összejövés volt, de „halálnap buliként” hivatkoztak rá, és koccintottak a férfi halálára.

A kérdező azzal védekezett, hogy akik ízléstelennek tartják, azok nem értik, hogy az elhunyt mennyire pokollá tette az életét. A férfi először a munkahelyén zaklatta, majd egyre több helyen megjelent, ahol ő is. A nő egy ponton a rendőröket is értesítette, de nem vették igazán komolyan, így végül a nőnek kellett véget vetnie a dolognak. Elköltözött, munkahelyet váltott, autót cserélt és elkezdett más helyekre járni, hogy elkerülje a zaklatóját.

Megkönnyebbült, hogy meghalt

A férfi miatt annyira félt és nem érezte magát biztonságban, hogy amint megjelent valahol, felállt és távozott. Egy év telt el azóta, hogy utoljára látta, de a biztonságérzete azóta sem a régi. Egy barátja látta a hírt a neten, hogy a zaklató meghalt, ami váratlanul érte, mivel a férfi fiatal volt és egészséges. Bár azt hitte, komplikált érzések fognak kavarogni benne a hír hallatán, egyszerűen csak megkönnyebbült.
A hozzászólók a nő pártját fogták, jelezve, hogy ha joga van humorral megünnepelni azt a szabadságérzetet, amit újra érezhet, miután a férfi elvette tőle. Egy másik kommentelő elmesélte, az ő zaklatója (más okokból) börtönbe került, amikor megtudta a hírt, pezsgőt bontott, és ha a férfi meghal, kettőt is fog.

Egy férfi 8 kilométeren át követte hazáig, a hozzászólások még őt hibáztatták

Csak azért, mert el akarta mondani, csinos.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet