Amikor meghalt a zaklatója, összecsődítette a legközelebbi barátait egy kis ünneplésre. A távolabbi ismerősei azonban nem voltak elragadtatva a dologtól, és ízléstelennek tartották.

A zaklató miatt leváltotta a munkahelyét, az otthonát, az autóját és a szokásos helyeit is

A nő a Redditen tette fel a nagy kérdést, igaza van-e a barátainak, akik úgy gondolják, tiszteletlenség volt zaklatója halálát ürügyként használni egy buli szervezéséhez. A Mirror cikke szerint a parti főként egy szokásos összejövés volt, de „halálnap buliként” hivatkoztak rá, és koccintottak a férfi halálára.

A kérdező azzal védekezett, hogy akik ízléstelennek tartják, azok nem értik, hogy az elhunyt mennyire pokollá tette az életét. A férfi először a munkahelyén zaklatta, majd egyre több helyen megjelent, ahol ő is. A nő egy ponton a rendőröket is értesítette, de nem vették igazán komolyan, így végül a nőnek kellett véget vetnie a dolognak. Elköltözött, munkahelyet váltott, autót cserélt és elkezdett más helyekre járni, hogy elkerülje a zaklatóját.

Megkönnyebbült, hogy meghalt

A férfi miatt annyira félt és nem érezte magát biztonságban, hogy amint megjelent valahol, felállt és távozott. Egy év telt el azóta, hogy utoljára látta, de a biztonságérzete azóta sem a régi. Egy barátja látta a hírt a neten, hogy a zaklató meghalt, ami váratlanul érte, mivel a férfi fiatal volt és egészséges. Bár azt hitte, komplikált érzések fognak kavarogni benne a hír hallatán, egyszerűen csak megkönnyebbült.
A hozzászólók a nő pártját fogták, jelezve, hogy ha joga van humorral megünnepelni azt a szabadságérzetet, amit újra érezhet, miután a férfi elvette tőle. Egy másik kommentelő elmesélte, az ő zaklatója (más okokból) börtönbe került, amikor megtudta a hírt, pezsgőt bontott, és ha a férfi meghal, kettőt is fog.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.