Zalatnay Sarolta nemrég megmutatta, hogy egy nagyobb házba költözött. Most tisztázta, hogy valójában ez nem azért történt, mert olyan jól menne a szekér, hanem pont ellenkezőleg.

Zalatnay Sarolta részletesen mesélt arról, hogy mi volt az oka annak, hogy egy nagyobb házba kellett költöznie. Az énekesnő Tárnokon maradt, és korábban a kameráknak is megmutatta új otthonát, írjaBlikk.

A rokonsággal és a család többi tagjával idejöttünk. Itt van egy nagyobb hely, igaz, hogy többen is vagyunk. Nagyon örülök, hogy helyben maradtam

– jegyezte meg akkor. “Örömmel mondanám, hogy ebben a történetben minden csupa tűzijáték és boldogság, de ez a legkevésbé sem így van. Nem szakadt rám a bank, sőt… Sajnos, a történet nagyon is tipikus” – magyarázta az énekesnő most.

Duplázódó, triplázódó, majd megnégyszereződő törlesztőrészletek után egyszerűen képtelenek voltunk előteremteni a befizetendő havi összegeket. Végül a bank vitte is a házat, ahol tizenhat éven át élünk a lányommal

– vallotta be Cini, majd hozzátette, hogy ha nem lett volna koronavírus, már két évvel ezelőtt ki kellett volna költözniük, és akkor nem tudtak volna Tárnokon maradni. A mostani ház ugyanis egy barátjáé, aki tavasszal költözött ideiglenesen Németországba, és felajánlotta nekik, hogy ha kifizetik a rezsiköltséget, akkor amíg vissza nem tér két év múlva, addig lakhatnak a házukban.

Tulajdonképpen annyi történt, hogy egy kedves barátom jóvoltából kicsit levegőhöz jutottam, de már most azzal telnek a napjaim, hogy agyalok, hiszen két év múlva ismét költöznöm kell

– magyarázta, majd hozzátette, hogy szeretne Tárnokon maradni, ha ez megoldható, de egyelőre nem tudja, mi lesz a megoldás.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet