Zalatnay Sarolta ajándékkal érkezett Kovács Kati életmű-koncertjére, de az énekesnő nem fogadta közeledését.

Kovács Kati 75. születésnapja alkalmából Életmű-koncertet adott a Budapest Kongresszusi Központban. A fellépésen Zalatnay Sarolta Cini egy csokor virággal és különleges ajándékkal jelent meg, annak reményében, hogy rendezni tudja kettejük viszonyát, írjaBors.

Elhoztam egy olyan bakelitemet, amire ezt írtam: „Ha legközelebb látlak, már nem figyelek rád”... olyan nincs, hogy ne figyeljek, mert zseniális énekesnő vagy, az isten áldjon jó sokáig!

– árulta el Cini, majd hozzátette, „Nekem sose volt a Katival semmi bajom. Jó énekesnők vagyunk, csodálatos éveket éltünk meg, egyáltalán nem zavartuk egymás köreit, sőt. Voltak rosszízű dolgok, nem egyértelmű, hogy Kati abban az időben, amikor én el voltam zárva a világtól, hogyan is reagált bizonyos dolgokra… Ha úgy volt, ahogy mesélik, csúnya volt, de remélem, ő is megbánta. Mindig elvoltunk egymás mellett, senki nem haragudott senkire. Így, 70 fölött, annak kell örülnünk, hogy élünk és énekelünk, a Szenes Iván-esten rekordnézőszám tombolt, így fel vagyok dobódva.”

Kovács Kati a Találkozás egy régi szerelemmel című szám során lejött a színpadról a nézők közé, és ökölpacsizott Zalatnay-val, de ahhoz nem járult hozzá, hogy az erről készült felvételt közöljék. Az énekesnő nem is fogadta Cinit, hogy személyesen is átadhassa jókívánságait.

Erkölcsileg, morálisan semmi bajom Cinivel, de nincs semmiféle ismeretségünk már. Évtizedek óta nem találkoztunk, évtizedek óta most először láttam élőben. A sors elvitt minket más útra, ez nem szándékos

– mondta Kovács Kati, majd hozzátette, “Soha nem volt vitánk, sőt, sok évvel ezelőtt itt, a kongresszusi műsorában vendég is voltam”. Elárulta, nem áll szándékában rendezni a viszonyt, és jobb, ha békén hagyják a múltat.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet