Zalatnay Sarolta őszintén bevallotta, hogy már nem az elsöprő szerelemre vágyik, de szeretne maga mellé egy társat, akivel megértik és támogatják egymást.

Zalatnay Sarolta elárulta, miután két hónappal ezelőtt megjelent a DR BRS-sel közösen újragondolt Várlak még című dala, számára is meglepő módon rengeteg udvarlója akadt, de az üzenetek olvasva már nem érzi azt, amit korábban, írja a Blikk.

Nyilván jólesik és hízelgő ez a fajta figyelem, de olyan régóta kerestem már a szerelmet, hogy közben elszaladt az idő, és szép lassan ez a fajta vágy átalakult, lecsitult bennem.

“A helyzet az, hogy sokkal többre értékelnék egy olyan férfit magam mellett, aki egy barátra, egy szövetségesre, egy társra vágyik, és ezeket látja meg bennem.” 

Érzelmekből, köszönöm szépen, kijutott nekem elég, de ahogy a példa mutatja, az örök szerelem elkerült, és talán nem véletlenül alakult így az életem.

“Tulajdonképpen hetvennégy évesen egy kapcsolatba nem is kellenek a nagy lángolások és a mindent elsöprő érzelmek. Ezeknél mind fontosabb a nyugalom, a megértés, a támasz és a feltétlen elfogadás” – magyarázta.

Félreértés ne essék, fizikálisan remekül érzem magam, és nem készülök a nyugdíjas éveimre sem, de a fene egye meg, rossz esténként egyedül! A lányom persze, támaszt nyújt nekem minden értelemben, de azért az mégsem ugyanaz.

“Egyszerűen csak jólesne néha főzni valakinek úgy, hogy fintorgás nélkül meg is eszi, vagy csak egymásra figyelve átbeszélni a nap eseményeit olyan ‘öregesen’. Aztán hallgatni, ahogy alszik mellettem ő, aki ért engem, akit én is értek, és aki számára nem teher, ha elnyöszörgöm, hogy fáj a hátam, a derekam, vagy a térdem, és akinek én hozhatom a vizes borogatást, ha ugyanezek bántják”.

Kimondom, ahogy van: azt a férfit, barátot keresem, aki fogja majd a kezem a végóráimon, vagy aki azt szeretné, ha én állnék ott mellette a búcsú perceiben.

„Tudom, hogy ez drámaian hangzik, de ha a korombeli, egyedülálló emberek magukba néznek, biztos vagyok benne, hogy tudják, miről beszélek…” – tette hozzá az énekesnő, majd azt is elárulta, hogy van egy konkrét férfi, akivel el tudná ezt képzelni, és akivel korábban sosem volt jó az időzítés.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet