Korántsem úgy ünnepli a karácsonyt Zalatnay Sarolta, ahogy a magyarok többsége.

Zalatnay Sarolta karácsonyfája mű

Az énekesnő a Mokka című műsorának volt a vendége, akit a karácsonyi szokásairól kérdeztek, szemlézte a Blikk. Zalatnayhoz egészen a tárnoki otthonáig ment a stáb, ahol az énekesnő meglepő dolgot árult el az élő adást nézőknek. Mint mondta, a karácsonyfája tíz éve masszívan áll a lakásban, hiszen sosem szedi le, csak az évszaknak megfelelően dekorálja.

“A karácsonyfa egész évben áll. […] Néhány napja szedtük le a halloweeni díszeket róla. Most már karácsony, illetve mikulás, és ez így marad egészen Valentin-napig. Valentin-nap lecserélve: szívecskék, szeretlek, satöbbi. Utána a nyuszi, húsvét. Nyáron […] nyári: virágok, gyümölcsök, mindent fölrakok rá. Mondjuk az sokáig nem marad, mert a gyümölcs meg egyéb egy kicsit megrohad, akkor azt le kell szedni. De a fa mű, úgyhogy az azért működik. És utána elölről az egész: Halloween, Mikulás, satöbbi” – magyarázta el. A fán kívül még rengeteg egyéb ünnepi dekoráció is fellelhető a lakásban, ezeknek egy részét az énekesnő lánya tette fel előző este, készülve a riportra.

Autóillatosítót értékesítene az énekesnő az arcképével

Nemrég Zalatnay az arcképe miatt került be a hírekbe, hiszen egy autóillatosítóról mosolyog vissza.

Az énekesnő maga hívta fel a figyelmet a termékre a privát Facebook-oldalán. Az eladásokból befolyt összeg nagy része egyébként havonta egy-egy, az énekesnő szívéhez közel álló alapítványhoz kerül.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet