Menny és pokol – Edit asszonyt, a tragikus sorsú énekes, Zámbó Jimmy özvegyét faggatták a Blikk olvasói.
A zenészlegenda, Zámbó Jimmy özvegye, Zámbó Edit volt a Blikk vendége. Az asszony az utóbbi hetekben folyamatos támadásoknak van kitéve. A család korábbi barátja, Hulé Éva, aki a tragikus végű éjszakán a halálos lövés szemtanúja volt, le akarja rántani a leplet Jimmy halálának körülményeiről, könyvet ír – írja a Blikk.
“Tudott-e arról, hogy Gregor Bernadettel csalja a férje?” – kérdezte Lilla, a Blikk egyik olvasója.

Kapcsolódó cikk

Edit: Sajnos tudtam róla, mert elkaptam néhány SMS-t, de Jimmy erre azt mondta: sohasem fogja elismerni, ha megcsal, annyira szeret, hogy nem akar fájdalmat okozni. Nem volt vele könnyű az élet, de nagyon lehetett szeretni, ezért tartottam ki mellette.
“A románc. Tíz éve készült a leleplező felvétel a színésznőről és az azóta elhunyt énekesről. Fotó: Czerkl GáborNagyon tisztelem, amiért becsülettel óvja Jimmy emlékét, de sajnáltam önt, amikor a gyöngyösi strandon én magam láttam a férjét Gregor Bernadettel. Tudta, hogy vele csalja önt?” – kérdezte Éva Gyöngyösről.
Edit: Tudtam róla, de éppen elég volt átélni, nem szeretnék beszélni a férjem nőügyeiről. Berni soha nem tagadta, hogy közeli kapcsolatban álltak Jimmyvel, de a szerelmi viszonyt nem ismerte be. Ahogy a közeli barátok sem, egészen eddig. Lagzi Lajcsi ugyanis a Frizbi felvételén elárulta, Jimmy neki egyszer vallomást tett: halálosan szerelmes Gregor Bernadettbe.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet