Idén lenne 64 éves Zámbó Jimmy, aki január 20-án mindig nagy bulikat tartott a csepeli házban. Úgy rajongott gyermekeiért, mint mások érte.

21 éve nem múlik a szeretet

Zámbó Krisztián elmondta, hogy édesapja, Jimmy még 21 év távlatából is mindennap vigyáz rá, álmában találkoznak.

Évente egyszer-kétszer visszajön hozzám, álmodni szoktam vele. Elég intenzív és valóságos képsorok ezek. Az az érdekes, hogy mindig ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, mintha soha el sem ment volna

árulta el a Blikknek az énekes, aki ugyan megtanult a gyásszal együtt élni, de az űrt soha senki nem fogja betölteni a szívében.

“Álmomban is atyáskodik felettem, előfordul, hogy lekap a tíz körmömről, ha valami hülyeséget csináltam. Ilyenkor azt érzem, hogy még mindig vigyáz rám. Azt viszont mindig traumaként élem meg, amikor ébredés után tudatosul bennem, hogy ez csak álom volt, apu már nincs köztünk” – tette hozzá.

Megmenthette az életét

Krisztián szerint lehet, hogy az apai felvigyázásnak köszönheti, hogy a közelmúltban megmenekült egy súlyos egészségi problémától, amely megváltoztatta volna az életét.
“Nemrég voltam egy teljes kivizsgáláson, mert úgy éreztem, nincs rendben az egészségem, nagyon kihajtottam magam az elmúlt időszakban. A vérképemből derült ki, hogy borzasztóan rossz a koleszterinszintem, annyira, hogy ha nem kezdtem volna el időben a diétát, akár mindkét lábamat is amputálhatták volna” – osztotta meg.
Már jó ideje negatív emlékek járják körbe a januárt Krisztiánnál, ez a hír viszont egyenesen sokkolta. Elmondása szerint azt, hogy időben észbe kapott, annak köszönheti, hogy valaki nagyon vigyáz rá odafentről.

Teljes életmódváltásba kezdek, az egészség a legfontosabb. Szeretnék családot is alapítani Zsuzsikával, ezért sem lehetek beteg. Az álmaimból az is kiderült, hogy apu ismeri és kedveli is a menyét, már csak az unoka várat magára

 – tette hozzá az énekes.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet