Követem Events A Zebrahead napsütötte pop-punkjára zörög az őszi avar

A Zebrahead napsütötte pop-punkjára zörög az őszi avar

Promóció

A Zebrahead nagy dózisban szállítja a kaliforniai életérzést. A csapat márciusban jelentette meg tizenharmadik lemezét Brain Invaders címmel, melyet szeptember 2-án a Dürer Kertben is bemutatnak.

Promóció
- Advertisement -

A Zebrahead Ali Tabatabaee énekes-rapper, Matty Lewis gitáros, Ben Osmundson basszusgitáros, Ed Udhus dobos és Dan Palmer gitáros formációja.

/ Fotó: a zenekar hivatalos Facebook-oldala

A csapat huszonhárom éve alakult Kaliforniában a punk felemelkedésekor. A Zebrahead zsánereket keresztező, egyedi, szórakoztató zenéjének pedig egyértelműen ott volt a helye a legjobbak között és azóta is folyamatosan gyűjtik a rajongókat a világ körül. Ali Tabatabaee egy interjúban arról mesélt, hogy folyamatosan energiával és inspirációval tölti el őket, hogy minden turnén azt veszik észre, a hardcore rajongók mellett egyre fiatalabb lesz a közönségük.

I Won’t Let You Down

Provided to YouTube by TuneCore I Won’t Let You Down · Zebrahead Brain Invaders ℗ 2019 MFZB Records Released on: 2019-03-08 Auto-generated by YouTube.

A szerencse nyitja egyértelműen a zenéjükben keresendő, ami zseniális keresztezése a punknak, a hiphopnak és az alternatív rocknak, a dalszövegeik pedig egyenesen fertőzők.

Te mit hívsz ma undergroundnak? – Vélemény / ContextUs

Miért érdemes foglalkozni a számtalan irányzatot, alstílust magába foglaló undergrounddal? Miért kell egyáltalán különbséget tenni a mainstream és a szubkultúra között? Az első kérdés esetében azért, mert, habár az underground önmagában tényleg nem mond semmi konkrétat, mégis egy olyan elemre mutat rá, a közvetítés, szerveződés olyan módjára, amelyik mindegyik alkategóriájára jellemző.

Sikerszériájuk a ’90-es évek közepe óta tart, nálunk eddig kétszer léptek fel, most azonban vadonatúj, Brain Invaders lemezükkel veszik célkeresztbe a Dürer Kertet.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. szeptember 2., hétfő, 19 óra

Helyszín: Budapest

Jegyár: 4. 200 HUF-tól

Jegyfoglalás: ITT

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3