Követem Events A Zebrahead napsütötte pop-punkjára zörög az őszi avar

A Zebrahead napsütötte pop-punkjára zörög az őszi avar

Promóció

A Zebrahead nagy dózisban szállítja a kaliforniai életérzést. A csapat márciusban jelentette meg tizenharmadik lemezét Brain Invaders címmel, melyet szeptember 2-án a Dürer Kertben is bemutatnak.

Promóció

A Zebrahead Ali Tabatabaee énekes-rapper, Matty Lewis gitáros, Ben Osmundson basszusgitáros, Ed Udhus dobos és Dan Palmer gitáros formációja.

/ Fotó: a zenekar hivatalos Facebook-oldala

A csapat huszonhárom éve alakult Kaliforniában a punk felemelkedésekor. A Zebrahead zsánereket keresztező, egyedi, szórakoztató zenéjének pedig egyértelműen ott volt a helye a legjobbak között és azóta is folyamatosan gyűjtik a rajongókat a világ körül. Ali Tabatabaee egy interjúban arról mesélt, hogy folyamatosan energiával és inspirációval tölti el őket, hogy minden turnén azt veszik észre, a hardcore rajongók mellett egyre fiatalabb lesz a közönségük.

I Won’t Let You Down

Provided to YouTube by TuneCore I Won’t Let You Down · Zebrahead Brain Invaders ℗ 2019 MFZB Records Released on: 2019-03-08 Auto-generated by YouTube.

A szerencse nyitja egyértelműen a zenéjükben keresendő, ami zseniális keresztezése a punknak, a hiphopnak és az alternatív rocknak, a dalszövegeik pedig egyenesen fertőzők.

Te mit hívsz ma undergroundnak? – Vélemény / ContextUs

Miért érdemes foglalkozni a számtalan irányzatot, alstílust magába foglaló undergrounddal? Miért kell egyáltalán különbséget tenni a mainstream és a szubkultúra között? Az első kérdés esetében azért, mert, habár az underground önmagában tényleg nem mond semmi konkrétat, mégis egy olyan elemre mutat rá, a közvetítés, szerveződés olyan módjára, amelyik mindegyik alkategóriájára jellemző.

Sikerszériájuk a ’90-es évek közepe óta tart, nálunk eddig kétszer léptek fel, most azonban vadonatúj, Brain Invaders lemezükkel veszik célkeresztbe a Dürer Kertet.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. szeptember 2., hétfő, 19 óra

Helyszín: Budapest

Jegyár: 4. 200 HUF-tól

Jegyfoglalás: ITT

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3