Nézem Film Érkezik a Zombi expressz amerikai változata

Érkezik a Zombi expressz amerikai változata

Promóció

Évek óta beszélnek arról, hogy amerikai remake készül a Vonat Busanba: Zombi expressz című filmből James Wan produceri felügyelete alatt, Gary Dauberman által írt forgatókönyvből.

Promóció
- Advertisement -

Korábban James Wan azt nyilatkozta, hogy nem fog producerként részt venni a film amerikai újraforgatásában, hacsak nem találnak „egy igazán jó indokot”, hogy elkészítsék.

Zombie expressz / Kép: Jinwook Lee

Úgy tűnik Az apáca forgatókönyvírója Gary Dauberman végre megtalálta ezt az igazán jó okot.

Igen. Nem akarok többet, mint az eredetei hiszen az egyike a kiba**túl jó filmeknek, nagyon jól sikerült, tehát nem akarunk semmi olyasmit csinálni, ami kevesebb lenne, mint az eredeti. Azt hiszem biztosan eljutunk a megvalósításig. Úgy tűnik oka van, hogy elkészítjük az amerikai változatot anélkül, hogy ez eredeti élményét lerombolnánk

– fogalmazott Dauberman. Ha cinikusak akarunk lenni, akkor ez a jó ok a pénz lehet, fogalmazott a Joblo. Bizonyára Wannak és Daubermannak helyén van a szíve, hogy a megfelelő remake-et készítsék a filmből.

VONAT BUSANBA – ZOMBI EXPRESSZ magyar feliratos előzetes

Az elfoglalt befektetési tanácsadó, Seok-Woo elhatározza, hogy születésnapi ajándék gyanánt elviszi elhidegült kislányát a volt feleségéhez Busanba. Már a vonaton ülnek, amikor az utaskísérő mögött felugrik egy menekülő, sebesült nő, aki nem sokkal később szörnyű kínok között meghal – ám néhány pillanattal később vérszomjas szörnyetegként tér magához, és őrjöngve ugrik rá a neki segíteni próbáló másik utaskísérőre.

A Vonat Busánba: Zombi expressz című koreai film története szerint egy apuka kíséri a kislányát expressz vonattal Szöulból Busánba. Az utazás alatt pedig elszabadul a zombi apokalipszis és a Föld lakosságának nagy része elpusztul. A vonaton is felüt a fejét a zombi járvány és megindul a harc az utasok és az élőhalottak között.

Az öt legmenőbb koreai film 2018-ban / ContextUs

Az American Film Market a világ egyik legnagyobb üzleti eseménye filmes berkeken belül. Filmbemutatóknak, konferenciáknak és filmvásárnak egyaránt helyet biztosít a fesztivál. Az október 31. és november 7. között zajló eseményen több dél-koreai filmre is felfigyelt a filmes szakma.

Az eredeti Sang-ho Yeon által írt és rendezett film nemzetközi siker volt 2016-ban.

Promóció
ForrásJoblo
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3