Érkezik a Zombi expressz amerikai változata

Évek óta beszélnek arról, hogy amerikai remake készül a Vonat Busanba: Zombi expressz című filmből James Wan produceri felügyelete alatt, Gary Dauberman által írt forgatókönyvből.

Korábban James Wan azt nyilatkozta, hogy nem fog producerként részt venni a film amerikai újraforgatásában, hacsak nem találnak „egy igazán jó indokot”, hogy elkészítsék.

zombie expressz train to busan
Zombie expressz / Kép: Jinwook Lee

Úgy tűnik Az apáca forgatókönyvírója Gary Dauberman végre megtalálta ezt az igazán jó okot.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Igen. Nem akarok többet, mint az eredetei hiszen az egyike a kiba**túl jó filmeknek, nagyon jól sikerült, tehát nem akarunk semmi olyasmit csinálni, ami kevesebb lenne, mint az eredeti. Azt hiszem biztosan eljutunk a megvalósításig. Úgy tűnik oka van, hogy elkészítjük az amerikai változatot anélkül, hogy ez eredeti élményét lerombolnánk[/perfectpullquote]

– fogalmazott Dauberman. Ha cinikusak akarunk lenni, akkor ez a jó ok a pénz lehet, fogalmazott a Joblo. Bizonyára Wannak és Daubermannak helyén van a szíve, hogy a megfelelő remake-et készítsék a filmből.

VONAT BUSANBA – ZOMBI EXPRESSZ magyar feliratos előzetes

Az elfoglalt befektetési tanácsadó, Seok-Woo elhatározza, hogy születésnapi ajándék gyanánt elviszi elhidegült kislányát a volt feleségéhez Busanba. Már a vo…

A Vonat Busánba: Zombi expressz című koreai film története szerint egy apuka kíséri a kislányát expressz vonattal Szöulból Busánba. Az utazás alatt pedig elszabadul a zombi apokalipszis és a Föld lakosságának nagy része elpusztul. A vonaton is felüt a fejét a zombi járvány és megindul a harc az utasok és az élőhalottak között.

Az öt legmenőbb koreai film 2018-ban / ContextUs

Az American Film Market a világ egyik legnagyobb üzleti eseménye filmes berkeken belül. Filmbemutatóknak, konferenciáknak és filmvásárnak egyaránt helyet biztosít a fesztivál. Az október 31. és november 7. között zajló eseményen több dél-koreai filmre is felfigyelt a filmes szakma.

Az eredeti Sang-ho Yeon által írt és rendezett film nemzetközi siker volt 2016-ban.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból