Sok szülő hívja a technológiát segítségül, amikor arra van szüksége, hogy a gyerek elfoglalja magát, amíg ő elvégzi a teendőit, mint például a zuhanyzást. De persze benne van, hogy a poronty elnyomkod valamit, és élőben közvetíti az Instagramon anyja zuhanyát.

Élőben nézhették az anyuka zuhanyzását az ismerősök

Briannával legalábbis pontosan ez történt. Ahogy a 24.hu is beszámolt róla, az anyuka TikTok-videóban mesélte el, hogyan hozta kellemetlen helyzetbe óvodás lánya. Brianna odaadta lányának a telefonját, hogy játsszon egy iskolára előkészítő játékkal, amíg ő elmegy zuhanyozni.

Nemsokára azonban a kislány kopogtatott az ajtón, hogy segítsen neki megoldani valamit. Erre a szülő behívta, hogy tudjon segíteni. A lány a kezébe adta a telefont, és Biranna ekkor vette észre, hogy a gyereke Instagram élő közvetítést indított. Ekkor már a kezében volt a telefon a zuhany alatt.

Kiderült, más gyerekek is okoztak már kellemetlenségeket a szüleiknek

A hozzászólásokban sokan elmesélték, ők is hasonlóan jártak. Volt szülő, akit gyereke a kádban közvetítette Facebook Live-ban. Ez csak akkor derült ki, amikor a testvére felhívta, hogy mindenki látja a kádban.
https://www.tiktok.com/@bri.anna89/video/7010869271932718341?referer_url=https%3A%2F%2F24.hu%2Fszorakozas%2F2021%2F10%2F11%2Fzuhany-instagram-elo-live%2F&referer_video_id=7010869271932718341&refer=embed&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1
Más gyereke pedig nem kevesebb, mint 158 fagylaltot rendelt a McDonald’s-ból az Uber Eats alkalmazás segítségével.

Az iskola megtiltotta a szülőknek, hogy pizsamában kísérjék be a gyerekeket

Nem lehet csak úgy bármiben elkísérni a gyereket iskolába.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet