10 furcsa szokás, amit összeköltözés után fedeztek fel a másikban a párok tagjai

Téged meddig szórakoztatna, ha a párod éjjelente zagyvaságokat beszélne álmában?

Lakva ismerszik meg a másik

Az összeköltözés az egyik legfontosabb lépés egy párkapcsolat történetében. A közös fedél alatt még több időt tölthetnek együtt a párok és kénytelenek még jobban megismerni egymást. Ekkor fény derülhet olyan bizarr titkokra és furcsa szokásokra is, amelyeket néhány alkalom után már kevésbé tartunk viccesnek vagy egyenesen idegesítőnek élhet meg a másik fél.

Ilyen történeteket gyűjtöttek össze az érintett felhasználók a Redditen, a Bored Panda pedig kiválogatta a legszórakoztatóbb sztorikat.

Az alvaülő

Osszekoltozes Utani Sztori 1

„A feleségem néha éjjelente felül az ágyban, de nem ébred fel, hanem alszik tovább. Az első alkalmak után azt gondoltam, hogy majd kimegy a mosdóba vagy vizet inni, de nem mozdult, csak ült. Amikor szóltam hozzá, nem válaszolt. Akkor jöttem rá, hogy nincs is ébren, ami rettenetesen ijesztő volt. Mostanra már megszoktam, ilyenkor megsimogatom a hátát, és annyit mondok neki, hogy feküdj le, aludni kell. És erre tényleg vissza is fekszik.”

A hűtővak

Osszekoltozes Utani Sztori 2

„A férjem képtelen bármit is megtalálni. Akkor sem, ha szemmagasságban, jól láthatóan ott hever előtte a hűtőben. A karácsonyi ajándékait is úgy dugom el előle, hogy a hálószobai székre rakom minden takarás nélkül – ez az én szupertitkos rejtekhelyem.”

Akit lelőni sem lehet

Osszekoltozes Utani Sztori 3

„A férjemen nincs kikapcsológomb. Ha nem figyelek rá, akkor is csak mondja a magáét. Teljes értékű elbeszélgetéseket folytat önmagával a fürdőszobában. Leállítja a YouTube-videókat, hogy közbeszóljon. Csak akkor marad veszteg, ha alszik, de akkor meg horkol! De így szeretem, üres is lenne a ház az állandó motyogása nélkül.”

Az álmában beszélő

Osszekoltozes Utani Sztori 4

„A párom álmában beszél. De nem olyasmit, hogy elfelejtettem tejet venni, hanem „Ti űrbirkák, hová tettétek azokat a nyavalyás bageleket?! Most azonnal kerítsétek elő!”

Aki rosszul eszi a kekszet

Osszekoltozes Utani Sztori 5

„Úgy eszi az Oreo kekszet, hogy a bögre tejbe beledobja, majd a kanállal kihalássza és  leeszegeti. Hát minek vannak az ujjaink, ha nem azért, hogy Oreo kekszet mártogathassunk?! Egyszer, amikor a szüleinél jártunk, és így ette az Oreót, elkezdtem emiatt cikizni. Aztán körülnéztem, és azt láttam, hogy apósom, anyósom és a három testvére is mind ugyanígy, kanállal eszik. Hát, ízlések és pofonok.”

A félzoknis

Osszekoltozes Utani Sztori 6

„A feleségem otthon fél pár zokniban szaladgál.”

A nekivetkőzős

Osszekoltozes Utani Sztori 7

„A férjem mindig leveszi a pólóját, ha nagyvécézni megy.”

A nő, aki sosem ürít

Osszekoltozes Utani Sztori 8

„Az én feleségem minden látszat szerint nem szokott kakilni. 15 éve vagyunk együtt, és még sosem hallottam olyan hangokat, amikor a mosdóban van. Nagyon fura. Lehet, hogy egy földönkívülivel élek együtt?!”

A százlábú

Osszekoltozes Utani Sztori 9

„Az egész lakást a feleségem cipői uralják. A nappaliban, az előszobában, a fürdőszobában, a kisfürdőben, az étkezőasztal alatt, a dohányzóasztal alatt, a dohányzóasztal mellett, a kocsijának a csomagtartójában, az én kocsim csomagtartójában. Cipők az ágy mellett, cipők az ágy alatt, cipők az ágyon. Cipők mindenütt.”

A perecelő

Osszekoltozes Utani Sztori 10

„A férjem képes elaludni a leglehetetlenebb és legkicsavartabb pózokban is. Ha késő éjjelig videójátékozik vagy tévézik a kanapén, amikor én már lefeküdtem aludni, ott alszik el. De nem ám simán vízszintesben vagy a támlára hátravetett fejjel! Emberszabású pereccé hajtogatja össze magát, és úgy alszik. Aztán másnap csodálkozik, hogy miért sajog folyton a háta és a nyaka.”

Gondoltad volna, hogy David és Victoria Beckham tavaly már a 21. házassági évfordulójukat ünnepelték – vajon ők milyen furcsaságokat mesélhetnének egymásról?

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk