Téged meddig szórakoztatna, ha a párod éjjelente zagyvaságokat beszélne álmában?

Lakva ismerszik meg a másik

Az összeköltözés az egyik legfontosabb lépés egy párkapcsolat történetében. A közös fedél alatt még több időt tölthetnek együtt a párok és kénytelenek még jobban megismerni egymást. Ekkor fény derülhet olyan bizarr titkokra és furcsa szokásokra is, amelyeket néhány alkalom után már kevésbé tartunk viccesnek vagy egyenesen idegesítőnek élhet meg a másik fél.

Ilyen történeteket gyűjtöttek össze az érintett felhasználók a Redditen, a Bored Panda pedig kiválogatta a legszórakoztatóbb sztorikat.

Az alvaülő

Osszekoltozes Utani Sztori 1

„A feleségem néha éjjelente felül az ágyban, de nem ébred fel, hanem alszik tovább. Az első alkalmak után azt gondoltam, hogy majd kimegy a mosdóba vagy vizet inni, de nem mozdult, csak ült. Amikor szóltam hozzá, nem válaszolt. Akkor jöttem rá, hogy nincs is ébren, ami rettenetesen ijesztő volt. Mostanra már megszoktam, ilyenkor megsimogatom a hátát, és annyit mondok neki, hogy feküdj le, aludni kell. És erre tényleg vissza is fekszik.”

A hűtővak

Osszekoltozes Utani Sztori 2

„A férjem képtelen bármit is megtalálni. Akkor sem, ha szemmagasságban, jól láthatóan ott hever előtte a hűtőben. A karácsonyi ajándékait is úgy dugom el előle, hogy a hálószobai székre rakom minden takarás nélkül – ez az én szupertitkos rejtekhelyem.”

Akit lelőni sem lehet

Osszekoltozes Utani Sztori 3

„A férjemen nincs kikapcsológomb. Ha nem figyelek rá, akkor is csak mondja a magáét. Teljes értékű elbeszélgetéseket folytat önmagával a fürdőszobában. Leállítja a YouTube-videókat, hogy közbeszóljon. Csak akkor marad veszteg, ha alszik, de akkor meg horkol! De így szeretem, üres is lenne a ház az állandó motyogása nélkül.”

Az álmában beszélő

Osszekoltozes Utani Sztori 4

„A párom álmában beszél. De nem olyasmit, hogy elfelejtettem tejet venni, hanem „Ti űrbirkák, hová tettétek azokat a nyavalyás bageleket?! Most azonnal kerítsétek elő!”

Aki rosszul eszi a kekszet

Osszekoltozes Utani Sztori 5

„Úgy eszi az Oreo kekszet, hogy a bögre tejbe beledobja, majd a kanállal kihalássza és  leeszegeti. Hát minek vannak az ujjaink, ha nem azért, hogy Oreo kekszet mártogathassunk?! Egyszer, amikor a szüleinél jártunk, és így ette az Oreót, elkezdtem emiatt cikizni. Aztán körülnéztem, és azt láttam, hogy apósom, anyósom és a három testvére is mind ugyanígy, kanállal eszik. Hát, ízlések és pofonok.”

A félzoknis

Osszekoltozes Utani Sztori 6

„A feleségem otthon fél pár zokniban szaladgál.”

A nekivetkőzős

Osszekoltozes Utani Sztori 7

„A férjem mindig leveszi a pólóját, ha nagyvécézni megy.”

A nő, aki sosem ürít

Osszekoltozes Utani Sztori 8

„Az én feleségem minden látszat szerint nem szokott kakilni. 15 éve vagyunk együtt, és még sosem hallottam olyan hangokat, amikor a mosdóban van. Nagyon fura. Lehet, hogy egy földönkívülivel élek együtt?!”

A százlábú

Osszekoltozes Utani Sztori 9

„Az egész lakást a feleségem cipői uralják. A nappaliban, az előszobában, a fürdőszobában, a kisfürdőben, az étkezőasztal alatt, a dohányzóasztal alatt, a dohányzóasztal mellett, a kocsijának a csomagtartójában, az én kocsim csomagtartójában. Cipők az ágy mellett, cipők az ágy alatt, cipők az ágyon. Cipők mindenütt.”

A perecelő

Osszekoltozes Utani Sztori 10

„A férjem képes elaludni a leglehetetlenebb és legkicsavartabb pózokban is. Ha késő éjjelig videójátékozik vagy tévézik a kanapén, amikor én már lefeküdtem aludni, ott alszik el. De nem ám simán vízszintesben vagy a támlára hátravetett fejjel! Emberszabású pereccé hajtogatja össze magát, és úgy alszik. Aztán másnap csodálkozik, hogy miért sajog folyton a háta és a nyaka.”

Gondoltad volna, hogy David és Victoria Beckham tavaly már a 21. házassági évfordulójukat ünnepelték – vajon ők milyen furcsaságokat mesélhetnének egymásról?

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet