Ma már végtelen számú online sportfogadói iroda és kaszinó közül választhatnak a szerencsejátékok szerelmesei. De miként tudunk tudatosan dönteni és milyen szempontokat kell figyelembe vennünk, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb opciót?

Cikkünkben a magyarok körében egyik legnépszerűbb internetes fogadóirodát, a 1bet casino nevű felületet vesszük szemügyre.

A hagyományos fogadóirodák helyébe lépve az internetes szerencsejáték-oldalak virágkorukat élik. Általánosságban elmondható, hogy az otthon kényelméből, a nap huszonnégy órájában elérhető szerencséjátékokkal hatalmas előnyre tettek szert a klasszikus fogadásokkal ellentétben, illetve széles kínálatukkal teljesen behálózták és átalakították a piacot. A fentebb említett bukméker is számtalan izgalmasabbnál izgalmasabb játékkal várja a játékosokat: a kaszinóban nyerőgépek, video póker, jackpotok és más élő játékok mellett asztali játékok közül is választhatnak a felhasználók. A több mint 2000 különböző fogadást és játékot nyújtó szolgáltató egyedülálló a magyar piacon, hiszen a felhasználóknak lehetőségük van a kisebb, kevésbé populáris sporteseményekre is fogadni, amely a legtöbb sportfogadói oldalra egyáltalán nem jellemző. Külön említést érdemel a live kaszinójuk, amely az “Élő kaszinó” fül alatt található, és ahol főleg az Evolution Gaming és a Pragmatic Play játékait találod. Itt a klasszikus kaszinó-játékokkal játszhatsz élőben, a játékot pedig egy-egy asztali osztó irányítja.

Az 1Bet anyavállalata a Bellona N.V., amelynek székhelye a Heelsumstraat 51 szám alatt a curaçao szigeti E-commerce parkban található. Biztonságos-e az oldal? A bukméker engedéllyel rendelkezik a Karib-tengeri szigeten, így az ottani törvények szerint biztosít átlátható és törvényes online környezetet a felhasználók számára. A be- és kifizetésekhez SSL titkosítást használnak, ezért a pénzügyi tranzakciók biztonsága is garantált, az adataid védelme felől pedig a szigorú adatkezelési politikájuk biztosíthat. Ha mégis valamilyen problémába ütköznél, a 7/24 órában elérhető ügyfélszolgálata könnyen elérhető a chat box-on keresztül, valamint akár az email-címükre ([email protected]) is írhat az ember, vagy esetleg kitölthetjük a rendelkezésre álló kapcsolatfelvételi űrlapot. A cég 2021-ben kezdte meg működését, ezért jelenleg mindent bevet, hogy megszerezze és megtartsa a felhasználóit.
A regisztráció és az oldal elérése sem ütközik semmiféle akadályba, ami magyar szempontból rendkívül fontos, hiszen korábban nem volt ennyire egyértelmű és könnyű ezen oldalak elérése. Az 1Bet portálja a kezdő bónusza szempontjából is egyedülinek számít, összehasonlításban ez a bukméker ajánlja a legnagyobb összeget a friss felhasználók számára. Az új ügyfelek busás, 40000 HUF-os befizetési bónuszt vehetnek igénybe a csatlakozást követően. Sőt mi több, az üdvözlő ajánlat mellett rengeteg más promócióval kedveskednek a játékosoknak.
Az oldal további előnyei közé tartozik a felhasználóbarát felülete, amely igazán egyszerű környezetével, online chat box-szal élvezhető felhasználói élményt nyújt annak ellenére is, hogy az oldal-átirányítás néha lassabban működik. Továbbá az oldal kényelmesen használható tabletről vagy mobiltelefonról is, bár külön erre kifejlesztett Android/iOS/Microsoft appjuk még nem áll rendelkezésre. Mindezek mellett igyekeznek az oldalt magyarosítani, amennyire lehet, a későbbiekben magyar ügyfélszolgálatra is lehet majd számítani, ami sajnos jelenleg csak angolul érhető el.
Összegezve elmondható, hogy az egyik legjobb új alternatíva a 1Bet a magyar felhasználók számára, és a jövőben a feltörekvő vállalat előreláthatólag még több újítással és még kedvezőbb feltételekkel gazdagítja majd szolgáltatását, hogy erős és meghatározó piaci szereplő maradhasson a nemzetközi és a magyar piacokon.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csimpistore.com - 2022 június - LinkMarketing - 2

Maradjunk kreatívak!

A kreativitás csak akkor valósulhat meg, ha a fantáziánk szabadon, kötöttségektől mentesen szárnyalhat.

Nincs több cikk