Követem Events 8 nő alatt a Föld körül – Martin Sun...

8 nő alatt a Föld körül – Martin Sun és Pállfy L. Péter storytelling-estje

Martin Sun és Pálffy L. Péter arra vállalkozott, hogy storytelling műfajban bontják ki zenei aláfestéssel az együttlét legjellemzőbb, legmeghatározóbb és legszexibb részleteit. A 8 nő alatt a Föld körül egy edinburghi kiskocsmában kezdődött.

- Advertisement -

„Mással kavartál és megittad a söröm, / Veled egyetlenegy percem sem volt öröm.” Aki ilyet állít, az nagyon elkeseredett vagy poénkodni akar, esetleg pedig tudatosan valótlant állít. Martin Sun és Pálffy L. Péter valószínűsíthetően hazudik – dalban és történetekben egyaránt, írják közleményükben a szervezők.

8 nő alatt a Föld körül / Martin Sun és Pálffy L. Péter / Fotó: Iván Ottó

Pontosabban, nem fejtik ki az igazság minden egyes részletét – de nem is kell. Egy-egy együttlét legjellemzőbb, legmeghatározóbb, legszexibb részletét kibontani zenésen, irodalmian igazi bravúr. Emellett pedig olyan „kitárulkozás” várható a 8 nő alatt egy Föld körül során, amely senkit sem sároz be, egyik felet sem teszi felelőssé a kapcsolat ellehetetlenüléséért.

Ki ölte meg Szomna Grancsát? – Indul a Roma Hősök Fesztivál 2019

A Roma Hősök fesztivál a világ egyetlen, roma társulatok számára meghirdetett, nemzetközi színházi találkozója. Célja a roma színház és közösségek értékeinek és kihívásainak felmutatása réven megerősíteni a roma közösségeket, és közös platformra hozni a kisebbség és többség tagjait – közölte az MTI-vel a programsorozatot szervező Független Színház Magyarország .

Biztosan megtörtént már, hogy a kedvesed elfelejtette a születésnapodat; vagy, hogy bementél egy boltba vásárolni neki, és az eladónak fogalma sem volt, mit szeretnél. Biztosan előfordult, hogy „Rómában úgy akartál élni, mint a rómaiak”, de kudarcot vallottál; vagy ébredéskor belemászott egy dal a füledbe, amit aztán sehogy sem tudtál onnan száműzni. Biztosan érezted már, hogy vége, csak éppen nem tudtad, hogy miért; vagy találtál egy labdát egy útszéli bokorban, hatalmas emlékcunamit indítva el benned, ami elől nem volt menekvés.

Pálffy L. Péter / Fotó: Iván Ottó

A 8 nő alatt a Föld körül célja a szerzőpáros ilyesfajta, saját pillanatainak felelevenítése és örökéletűvé tétele, mindezt storytelling stílusban. A dalok nagyobb része Martin Sun (Iván Ottó) saját szerzeménye, mellettük felcsendül néhány ikonikus magyar alterballada is.

Martin Sun / Fotó: Iván Ottó

Ezt a zenefolyamot szakítja meg Pálffy L. Péter néhány története a világ különböző tájain megesett „kapcsolati tőkeépítéséről”. Egy edinburghi kocsmában kezdődött a barátság, művészi kiteljesedése a 8 nő alatt a Föld körül est.

Edinburgh Feszt: Egy magyar médiamunkás kalandjai a skót fővárosban / ContextUs

Novemberben megvolt a helyszín és a darab, amit színre akarok vinni. Decemberre összeállt a csapat: színésznők, zenész, producer. Januárban az egyik szereplő visszalépett. Sebaj, új koncepció, más felállás – még aznap. Februárban lelépett a producer. Sebaj, más pénzügyi konstrukció – még aznap. Márciusban levelet kaptam a helyszín főbérlőitől: sajnos, az üzemeltető úgy döntött, hogy szállodává alakíttatja az épületet.

A szervezők szerint a közönség is beszállhat „síppal, dobbal, nádi hegedűvel”.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. szeptember 4., szerda, 19:30

Helyszín: Attention – A hely!, Budapest

Jegyár: Ingyenes

Promóció

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Schobert Norbi lánya, Lara: “Ne nekem írogassatok, köszipuszibye”

Schobert Norbi videói az elmúlt napok közbeszédét teljesen uralják, tematizálják. Lara, Rubint Réka és Schobert lánya sem tudta kikerülni.

A Coca-Cola is reagált Schobert Norbi videójára

Több celeb is beleállt, de talán a legkreatívabb és tömörebb módon a Coca-Cola tette kedd délelőtt.

Schobert Norbi újabb videót tett közzé: Nem kér bocsánatot

Fenntartja a véleményét, mindössze marketingfogással akarta felhívni a figyelmet az egészséges táplálkozásra.

Te felismernéd? 10 tipp, hogyan ismerheted fel a hamisított borokat

A jó minőségű bor a vacsora fénypontja lehet, ezért nem mindegy, milyet iszol!

Színésznők, akik a legveszélyesebb jelenetektől sem riadnak meg

A 10 legkeményebb színésznő, akik maguk hajtják végre a kaszkadőrjeleneteket!

ez is érdekeltéged
<3