Követem Events 8 nő alatt a Föld körül – Martin Sun...

8 nő alatt a Föld körül – Martin Sun és Pállfy L. Péter storytelling-estje

Promóció

Martin Sun és Pálffy L. Péter arra vállalkozott, hogy storytelling műfajban bontják ki zenei aláfestéssel az együttlét legjellemzőbb, legmeghatározóbb és legszexibb részleteit. A 8 nő alatt a Föld körül egy edinburghi kiskocsmában kezdődött.

Promóció
- Advertisement -

„Mással kavartál és megittad a söröm, / Veled egyetlenegy percem sem volt öröm.” Aki ilyet állít, az nagyon elkeseredett vagy poénkodni akar, esetleg pedig tudatosan valótlant állít. Martin Sun és Pálffy L. Péter valószínűsíthetően hazudik – dalban és történetekben egyaránt, írják közleményükben a szervezők.

8 nő alatt a Föld körül / Martin Sun és Pálffy L. Péter / Fotó: Iván Ottó

Pontosabban, nem fejtik ki az igazság minden egyes részletét – de nem is kell. Egy-egy együttlét legjellemzőbb, legmeghatározóbb, legszexibb részletét kibontani zenésen, irodalmian igazi bravúr. Emellett pedig olyan „kitárulkozás” várható a 8 nő alatt egy Föld körül során, amely senkit sem sároz be, egyik felet sem teszi felelőssé a kapcsolat ellehetetlenüléséért.

Ki ölte meg Szomna Grancsát? – Indul a Roma Hősök Fesztivál 2019

A Roma Hősök fesztivál a világ egyetlen, roma társulatok számára meghirdetett, nemzetközi színházi találkozója. Célja a roma színház és közösségek értékeinek és kihívásainak felmutatása réven megerősíteni a roma közösségeket, és közös platformra hozni a kisebbség és többség tagjait – közölte az MTI-vel a programsorozatot szervező Független Színház Magyarország .

Biztosan megtörtént már, hogy a kedvesed elfelejtette a születésnapodat; vagy, hogy bementél egy boltba vásárolni neki, és az eladónak fogalma sem volt, mit szeretnél. Biztosan előfordult, hogy „Rómában úgy akartál élni, mint a rómaiak”, de kudarcot vallottál; vagy ébredéskor belemászott egy dal a füledbe, amit aztán sehogy sem tudtál onnan száműzni. Biztosan érezted már, hogy vége, csak éppen nem tudtad, hogy miért; vagy találtál egy labdát egy útszéli bokorban, hatalmas emlékcunamit indítva el benned, ami elől nem volt menekvés.

Pálffy L. Péter / Fotó: Iván Ottó

A 8 nő alatt a Föld körül célja a szerzőpáros ilyesfajta, saját pillanatainak felelevenítése és örökéletűvé tétele, mindezt storytelling stílusban. A dalok nagyobb része Martin Sun (Iván Ottó) saját szerzeménye, mellettük felcsendül néhány ikonikus magyar alterballada is.

Martin Sun / Fotó: Iván Ottó

Ezt a zenefolyamot szakítja meg Pálffy L. Péter néhány története a világ különböző tájain megesett „kapcsolati tőkeépítéséről”. Egy edinburghi kocsmában kezdődött a barátság, művészi kiteljesedése a 8 nő alatt a Föld körül est.

Edinburgh Feszt: Egy magyar médiamunkás kalandjai a skót fővárosban / ContextUs

Novemberben megvolt a helyszín és a darab, amit színre akarok vinni. Decemberre összeállt a csapat: színésznők, zenész, producer. Januárban az egyik szereplő visszalépett. Sebaj, új koncepció, más felállás – még aznap. Februárban lelépett a producer. Sebaj, más pénzügyi konstrukció – még aznap. Márciusban levelet kaptam a helyszín főbérlőitől: sajnos, az üzemeltető úgy döntött, hogy szállodává alakíttatja az épületet.

A szervezők szerint a közönség is beszállhat „síppal, dobbal, nádi hegedűvel”.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. szeptember 4., szerda, 19:30

Helyszín: Attention – A hely!, Budapest

Jegyár: Ingyenes

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3