Lindsay Ivan azt állította, hogy Ingersoll Lockwood Barron Trump csodálatos földalatti kalandjai című könyve bizonyíték lehet arra, hogy Donald Trump és családja időutazók.

Egy nő a TikTokon azt állította, hogy egy 1890-es évekből származó könyv bizonyíték lehet arra, hogy Donald Trump és fia, Barron időutazók, írja a DailyStar.

Lindsay Ivan azt állította, hogy Ingersoll Lockwood Barron Trump csodálatos földalatti kalandjai című könyvében „túl sok egybeesés” van a volt amerikai elnök családjával.

A könyv egy Barron Trump nevű fiúról szól, aki talál egy portált, és időutazásba kezd. A volt amerikai elnök fiával azonos nevű karaktert egy Don nevű férfi vezeti a regény során.

Kapcsolódó cikk

Lindsay a szerző más könyveiben is talált hasonlóságokat, például az egyik egy valószínűtlen elnökjelöltről szól, aki megnyeri a választást. A könyvben a Fifth Avenue Hotelről is szó van, melynek címe megegyezik azzal, ahol ma a Trump-tornyok állnak.

A videót változó reakciókkal fogadták a kommentelők. Volt, aki egyetértett abban, hogy túl sok a hasonlóság ahhoz, hogy véletlen legyen, volt, aki nem így gondolta. Egy hozzászóló azt emelte ki, hogy Trump biztos olvasta a könyvet, és a hasonlóságok szándékosak.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet