Egy éve nem menstruált már, amikor a bénító fájdalomról a hasában kiderült, hogy áldás és valójában gyermeket vár.

Vesekőre gyanakodott

Videóját nemrég tette közzé, máris rengetegen látták annak a Kayla Fustamantének, aki 2016 augusztusában esti műszakban dolgozott pincérnőként egy New Hampshire-i étteremben, mire hirtelen bénító fájdalmat érzett a hasában – írta a The Sun.

A 22 éves nő megpróbált pihenni keveset, hátha elmúlik, közben az interneten keresgélt, hogy mi baja lehet. A tünetei alapján azt hitte, hogy veseköve van, de mivel a kínzó fájdalom nem akart megszűnni, bár inkább haza akart volna menni, de párja meggyőzte, hogy inkább nézesse meg magát egy kórházban. A sürgősségin azt hitték, hogy petefészek repedése lehet, ezért ultrahangos vizsgálatot végeztek rajta, ami során kiderült, hogy 38 hetes terhes, és mindjárt szülni fog. 

Átvittek a szülészetre, közben meg telefonáltam a családomnak, hogy nem vesekövem van, hanem szülni fogok. Mindannyian támogattak, fantasztikus volt

– mesélte Kayla a TikTok-videóban.

Egy kislány született

Tizenkét perccel később egy egészséges kislányt hozott a világra. A gyerek apjával három hónappal korábban szakítottak, akkor már új barátnője volt, mikor Kayla SMS-ben értesítette, hogy gyermeke született. 
Ezután újra összejöttek, sőt össze is házasodtak és azóta lett még egy kisfiuk is. 
Kayla azért nem sejtette, hogy terhes, mert a korábban diagnosztizált policisztás petefészek szindrómája miatt a menzesze rendszertelen volt. Súlya mindig is ingadozott, és mivel az olasz étteremben szünetekben falatozott, ennek tudta be súlygyarapodását.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.