Pápai Joci nyerte a 2019-es A Dal énekverseny harmadik válogatóját

Nagy Bogi és Pápai Joci nyerte holtversenyben A Dal 2019 harmadik válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még Petruska, a Ruby Harlem és a Mocsok 1 Kölykök, a tévénézők szavazataival a USNK jutott tovább az elődöntőbe.

A mindössze 16 éves Nagy Bogi Holnap című dala 41 pontot kapott a zsűritől, akárcsak A Dal két évvel ezelőtti győztese, Pápai Joci, aki Az én apám című dalt adta elő (mindkét számot szerzőként jegyzi Molnár Ferenc Caramel). Negyven-negyven ponttal jutott tovább Petruska a Help Me Out of Here, valamint a Ruby Harlem a Forró című dallal. Szintén bekerült az elődöntőbe a Mocsok 1 Kölykök az Egyszer című szerzeménnyel, amely a zsűritől 39 pontot kapott.

Nagy Bogi – Holnap [Dal 2019] | Official Music Video | 4K

Iratkozz fel te is Nagy Bogi YouTube csatornájára, hogy az elsők között találkozhass újdonságaival! // Zene, szöveg: Molnár Ferenc Caramel // Zongora: Kardos…

 

A négy zsűritag zenész, előadó – Vincze Lilla, Both Miklós, Mező Misi és Nagy Feró – mellett az ötödik zsűritag a közönség volt. A nézők a produkciók elhangzása alatt 1-től 10-ig pontozhattak SMS-ben, ezeket összesítették, átlagolták és hozzáadták a négy zsűritag pontjaihoz, így jutott tovább öt dal.

dalzsuri hirado.hu
A Dal zsűritagjai: Vincze Lilla, Both Miklós, Mező Misi és Nagy Feró / Kép: hirado.hu

A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival a USNK és a Posztolj című dal lett, így ez a formáció is folytathatja.

Igazi legenda A Dal 2019 második válogatóján: Deák Bill Gyula

“Remélem, mindenki jól fogja magát érezni, én biztosan. Megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek A Dal színpadán” – idézi a közlemény a különleges hangú énekest, aki együttesével lép fel szombat este. Deák Bill Gyulát legutóbb 2014-ben láthatták a nézők A Dalban. Deák Bill Gyula : Ne szeress engem Tiéd minden cseppnyi víz, Hívek, szolgák árasztják.

Ezzel kialakult az elődöntők 18-as mezőnye, amely február 9-én, majd 16-án lép színpadra a döntőbe jutásért. A Dal 2019 február 23-i fináléjába nyolc produkció jut. Az adás után elindult A Dal Akusztik online szavazás is. A Dal oldalon az Akusztik menüpont alatt lehet szavazni a 30 versenydal akusztikus változatára február 20-án éjfélig. A győztest a műsor döntőjében jelentik be.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból