Elindult a József Attila Kör Nyitott Műhely projektje, ahogy arról korábban beszámoltunkA sikeres kezdésnek köszönhetően két részre osztották a szervezők.

Folytatódik a nyitott műhelymunka a József Attila Kör tagjainak szervezésében. A továbbiakban mentorok vezetésével és műfaji bontásban, váltóban fognak folytatódni a szemináriumok.

A prózaszemináriumokat tavasszal Czinki Ferenc és Urbán Ákos vezeti.

16603011 996914677075160 5807572030790601085 N

Folytatódik a nyitott műhelymunka a József Attila Kör tagjainak szervezésében. A továbbiakban mentorok vezetésével és műfaji bontásban, váltóban fognak folytatódni a szemináriumok.

A líraszemináriumokat tavasszal Bende Tamás és Szálinger Balázs tartja.

Bende Tamás 1990-ben született Győrött, Budapesten él. Verset, kritikát ír. Az Ambroozia folyóirat szerkesztője. Legutóbbi kötete: Horzsolás (Parnasszus Könyvek / Új vizeken, 2016)

Szálinger Balázs Keszthelyen született 1978-ban. Verset, verses epikát, verses drámát ír. Szerkesztőként sokszor találkozik fiatal költők verseivel, lehetőségeivel mérten foglalkozik velük. Fontosnak tartja a versformák, ill. technikai alapok elsajátítását, de nem formafetisiszta. Petőfi-rajongó, és hite szerint egy kis rábeszéléssel bárkiből azt tud csinálni.

Először a líra műhelye kerül megrendezésre február 17-én, majd a próza február 24-én.

Facebook-esemény: Líra: ITT | Próza: ITT

Időpont: LÍRA: 2017. február 17. – Péntek – 19 óra | PRÓZA: 2017. február 24. – Péntek – 19 óra

Helyszín: Kalicka Bisztró

Jegy: Ingyenes

Fotók: Szabó Imola lianna

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.