A kurvázástól a mindent elsöprőig: A Kutya Vacsorája zenekar új lemeze

Sokan sok mindent írtak már a szerelemről – ez a titokzatos és izgató téma a költői fantáziát soha nem hagyja nyugodni. A Kutya Vacsorája, vagy ahogy Varga Livius, a frontember hívja: exkluzív zenei laborja is ezt járja most körbe.

Egészen egyedi megközelítésükben a koncepciólemezen hét dalban hét különböző szív dobban meg. A dalok szövege a finom költői képektől a provokatív szókimondásig, az izzó szerelemtől a plátói kapcsolatokon át sok mindent érint.

A Szerelem Hétszer

Listen to A Szerelem Hétszer on Spotify. A Kutya Vacsorája · Album · 2018 · 9 songs.

A Szerelem hétszer című album zenei világa ezeket a fordulatokat lekövetve lesz eklektikus, miközben mégis áthatja az egészet egy bizonyos egység. A Kutya Vacsorája zenekartól már megszokhattuk, hogy kísérletező, a műfajok széles skáláját felvonultató dalokat készítenek.

De ebben az esetben az utómunkával, a felvételek tisztázásával a szokásosnál is több időt töltött a zenekar, így készítette el az eddigi legerősebb stúdióalbumát.

Míg az igen erős dalszövegekért teljes egészében Varga Livius a felelős, addig a zene a tagok közös, intenzív munkájának az eredménye, sőt Vastag Gábor (gitár)  és Nemes Zoltán (billentyű) énekesi szerepei is erősödnek ebben a dalcsokorban.

akv
/ Fotó: A Kutya Vacsorája Facebook-oldala

A lemez felvételei a Sounday Stúdióban készültek 2017-ben, Vastag Gábor, a zenekar gitárosának produceri munkája mellett, míg az összes kapcsolódó grafika Négyessy Nedda kezét dicséri.

legolvasottabb

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból