Vajna Tímea magánrepülőzésre onnan kapta a paródiát, ahonnan elkerülhetetlen volt

Nemrég megírtuk, hogy Vajna Tímea nem csak magánrepülőzik, és úgy viszi el Los Angeles-be a macskáját, de villámfrissítésekbe is kezd, amikor realizálja, mit rontott el a Facebook-posztjában.

Történt néhány napja, hogy a “kormánybiztosnénak” is becézett Vajna Tímea magánrepülővel Amerikába utazott. Ez nem lenne akkora volumenű hír persze. Az már viszont sok kérdést felvet, hogy magánrepülővel tette meg ezt. Tovább szőkítve a történetet: a macskájának orvosi ellátásra van szüksége, ennek okán utazott Los Angeles-be. Mint megírtuk, Vajna Tímea realizálta, hogy nem annyira pozitív a poszt, amit sugall, így miután a sajtót körbejárta a magánrepülőzése, frissítette a posztját: a bejegyzés végére odabiggyesztette, hogy “a magyar orvosok a legjobbak”.

Vajna Tímea most már inkább eltitkolná, hogy magánrepülőgéppel jár állatorvoshoz

Miután a sajtó felkapta a hírt, Vajna Tímea úgy döntött, inkább kitörli a posztból magánrepülőzésről és a férjéről szóló mondatot – szúrta ki az Index. Ezután már senki nem mondhatja, hogy luxusban él a NER-elit, a képen csak egy teljesen átlagos, Gucci-pulóveres, magánrepülőgépen üldögélő, hétköznapi lányt látunk, aki Amerikában kezelteti a macskáját.

E történetet A Pomázi Vajna Tímea sem hagyhatta szó nélkül. Azt tudni kell, hogy a delikvens hölgy számos Vajna Tímea-fotót lemásolt, csak – mondhatni – realisztikus koncepcióba ágyazva. Most pedig kapva az alkalmon, imitálta a magánrepülőzést is. Mint írja: “Ha beteg a macska, menni kell, nem kérdés. Én csak Csillaghegyig viszem, így magánhévet veszek igénybe.”


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból