Követem Közélet Vajna Tímea magánrepülőzésre onnan kapta a paródiát, ahonnan elkerülhetetlen...

Vajna Tímea magánrepülőzésre onnan kapta a paródiát, ahonnan elkerülhetetlen volt

Promóció

Nemrég megírtuk, hogy Vajna Tímea nem csak magánrepülőzik, és úgy viszi el Los Angeles-be a macskáját, de villámfrissítésekbe is kezd, amikor realizálja, mit rontott el a Facebook-posztjában.

Promóció

Történt néhány napja, hogy a “kormánybiztosnénak” is becézett Vajna Tímea magánrepülővel Amerikába utazott. Ez nem lenne akkora volumenű hír persze. Az már viszont sok kérdést felvet, hogy magánrepülővel tette meg ezt. Tovább szőkítve a történetet: a macskájának orvosi ellátásra van szüksége, ennek okán utazott Los Angeles-be. Mint megírtuk, Vajna Tímea realizálta, hogy nem annyira pozitív a poszt, amit sugall, így miután a sajtót körbejárta a magánrepülőzése, frissítette a posztját: a bejegyzés végére odabiggyesztette, hogy “a magyar orvosok a legjobbak”.

Vajna Tímea most már inkább eltitkolná, hogy magánrepülőgéppel jár állatorvoshoz

Miután a sajtó felkapta a hírt, Vajna Tímea úgy döntött, inkább kitörli a posztból magánrepülőzésről és a férjéről szóló mondatot – szúrta ki az Index. Ezután már senki nem mondhatja, hogy luxusban él a NER-elit, a képen csak egy teljesen átlagos, Gucci-pulóveres, magánrepülőgépen üldögélő, hétköznapi lányt látunk, aki Amerikában kezelteti a macskáját.

E történetet A Pomázi Vajna Tímea sem hagyhatta szó nélkül. Azt tudni kell, hogy a delikvens hölgy számos Vajna Tímea-fotót lemásolt, csak – mondhatni – realisztikus koncepcióba ágyazva. Most pedig kapva az alkalmon, imitálta a magánrepülőzést is. Mint írja: “Ha beteg a macska, menni kell, nem kérdés. Én csak Csillaghegyig viszem, így magánhévet veszek igénybe.”

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3