Dwayne Johnson brutális reality műsorában még egy nagymama is harcba száll! A Szikla egy eszement sportvetélkedő lesz, már most erre kell számítani!

A pankrátorból lett színész, Dwayne Johnson (a Szikla) igazán elképesztő kihívásokat talált ki az új showműsorában, amihez képest az American Ninja Warrior vetélkedő csak egy délelőtti főzőműsornak tűnik majd. A Titánok Játéka (The Titan Games) az NBC új valóságshow műsora lesz.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Olyan nagyszabású és őrült sport vetélkedőt akartam készíteni, amilyet soha, senki nem csinál még azelőtt[/perfectpullquote]

– nyilatkozta Dwayne Johnson a Titánok játékáról.

A műsor résztvevőinek olyan fizikai kihívásokat kell teljesítenie, amelyek Dwayne Johnson számára napi edzési rutinjához tartoznak. Vajon a showműsorban szereplő nők és férfiak meg tudnak majd birkózni a durva feladatokkal?

Dwayne Johnson Titan Games 640X480 C
Dwayne Johnson /The Titan Games / Nbc

Többek között forgatniuk kell Thor-kalapácsát, meg kell mászniuk az akadályokkal tűzdelt Olümposz-hegyet vagy gigantikus kő golyókat kell darabokra törniük. A műsor előzetese alapján pedig a brutális kihívások mellé egy vérbeli Dwayne Johnson akciófilm látványvilágát kapjuk majd.

Tom Hardy elárulta: ez a véleménye a Venom című új filmjéről

Még el sem kezdődtek a forgatások, amikor azt emlegették, talán Pókember is feltűnhet a Sony legújabb Pókember nélküli Pókember filmjében, a Venomban, aztán többször felmerült a pletyka, miszerint Tom Hollandet látták a forgatáson, ezt azonban hivatalosan senki nem erősítette meg.

A műsorban olyan kihívást kereső hétköznapi emberek fognak szerepelni, akikről foglalkozásuk alapján azt gondolnánk, hogy inkább a Legyen Ön is milliomos  játékosainak valók. Tanárok, fogorvosok, brókerek vagy egy nagymama.

THE TITAN GAMES First Look

A first look at Dwayne “The Rock” Johnson’s upcoming athletic competition series THE TITAN GAMES, coming to NBC this January. SUBSCRIBE for more!: http://bit…

Valójában pedig igazi vasemberekről van szó, akik képesek felvenni a versenyt Johnsonnal is.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Olyan platformot akartam létrehozni, ahol az átlagemberek megváltoztathatják az életüket és valami rendkívülit hajthatnak végre[/perfectpullquote]

– mondta Johnson a műsor alapötletéről.

A Johnson nem is titkolta, hogy a népszerű American Ninja Warrior műsor inspirálta, amikor kiötlötte saját verzióját. Sőt, a Titánok Játéka műsorának munkálataiban szorosan közreműködött a show producereivel is. A nagyszabású sportvetélkedő a jövő év elején indul útjára az NBC csatornán.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk