A Tanár 3. évadának első része után leállítja a sorozat vetítését az RTL Klub – értesült a SorozatWiki.

Mint írta a blog, a második résztől az RTL Most+ prémium platformon követhetik tovább a nézők a sorozatot (az RTL Most+ aktiváló kód elérhető a Pick-Up Kft., Sághy-Sat Kft., Tarr Kft., Telenor és a Vodafone cégcsoport arra jogosult előfizetői részére, a szolgáltatók listája megtalálható az rtl.hu/rtlmostplusz oldalon).

Nagy Ervin Trokan Dora A Tanar Sorozat
Nagy Ervin És Trokán Nóra A Tanár Sorozatban / Fotó: Rtl Klub

Magyarázatként a csatorna azt írta:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az RTL Klub reagál a kialakult helyzetre és így olyan pillanatnyilag aktuális tartalmat tűz képernyőre mely most, ebben a helyzetben tarthat elsősorban érdeklődésre számot. Az esetleges változásokról a megfelelő időben tájékoztatja majd a sajtót és a nagyközönséget.[/perfectpullquote]

A SorozatWiki szerint A Tanár helyett április 18-án, szombaton 20 órakor a sorozat időpontjában fog elindulni a nemrég bejelentett új karantén-tehetségkutató műsor.

Bejött a TV2 húzása, borsot tudott törni az RTL Klub orra alá

Bejött az a húzása a TV2 csatornának, hogy a Bezár a bazár műsor ismétléseit új részekkel toldották meg. Még korábban elfogytak a tavaszi szezonra forgatott epizódjai a TV2-nek, de így meg tudták oldani, hogy kitartson a vetélkedő. Az utolsó két hétben ugyanis az új évad részei közé időnként beiktattak ismétléseket, írja az .

Made in Karanténban a legmenőbb karanténvideók egymillió forintot érnek, és négytagú zsűri – Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző – választja majd ki ezeket adásról-adásra.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet