A TÁP színház görbe tükröt mutat a Trafó színpadán

A Nemzeti TÁP színház február 20-án ismét tiszteletét teszi a Trafó House színpadán. A társulat visszatérővendég a Liliom utcai helyszínnek, hiszen a közönség már január végén megtekinthette a szóban forgó produkciót.

A magyarIQm című előadás – amellett, hogy már második alkalommal kerül bemutatásra a Trafóban – különös témát boncolgat: a hazai sajtó szemelvényeiből, röpirataiból válogat, és ezt illeszti egymás mellé. A produkció egyik kulcsfontosságú mondanivalója, hogy a művészek egyfajta görbe tükröt kívánnak mutatni a mai magyar társadalomnak arról, hogyan politizálnak, élik mindennapjaikat, és hogyan szeretnek – virtuálisan és a valóságban.

A darabot Vajdai Vilmos rendezte, a szerkesztői munkálatokat Laboda Kornél és Fekete Ádám végezte, akik közös célja volt, hogy megidézzék a korábbi TÁP színház avantgárd és dadaista hagyományait, valamint a Minden Rossz Variaté című legendás műből is meríthessenek.

16174863 1369458056431540 8551279326024265729 n

A produkciót olyan művészek előadásában láthatjuk, mint Andai Kati, Bánki Gergő, Bíró Panna, Csányi Dávid, Fekete Ádám, Gosztonyi Csaba Hajmási Dávid, Háda Fruzsina, Hajmási Péter, Janklovics Péter, Keményffy Tamás, Kovács Krisztián, Laboda Kornél, Paizs Miklós, Sztarenki Dóra, Váradi Gábor, Wessely Zsófia, Horváth Kálmán (Ezüsthigany). Nagy nevekből nem lesz hiány, így a kiváló hangulat garantált.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. 02. 20. – 20 óra

Helyszín: Trafó House, Budapest

Jegyárak: 1. 900 HUF – 2. 400 HUF

Jegyelővétel: ITT

Fotók: az esemény hivatalos Facebook-oldala.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból