Hogy miért csodálatos dolog nőnek lenni? Többek között azért is, mert sminkelhetsz! Egy ütős sminkkel a legtöbb nő teljesen újjászületik.
Az előnyök kiemelésével, a hátrányos tulajdonságok elrejtésével (ha egyáltalán vannak) kihozhatod magadból a maximumot. Egy jó smink nem csak szebbé tesz, de segítségével kihangsúlyozhatod a személyiségedet is és szert tehetsz egy jó adag önbizalomra! Ennyi mindenre képes a smink!
A DOUGLAS támogatásával most bemutatjuk, mire lesz szükséged, ha ki szeretnél tűnni a tömegből!

Kihagyhatatlan sminktermékek mindenkinek

A sminkelést a legtöbben elég korán, tinédzserkorban elkezdik, onnantól pedig nincs megállás. Míg a hétköznapokon természetesebb, lágyabb sminket használsz, az esti bulik vagy ünnepek alkalmával erősebb árnyalatokat is kipróbálsz.
Egy alapsmink elkészítéséhez is szükséged lesz egy jól fedő alapozóra, egy kis szempillaspirálra, arcpirosítóra, egy szemceruzára, és rúzsra vagy szájfényre. Ha pedig még inkább ki szeretnéd hangsúlyozni arcod bizonyos részeit, előkerülhetnek a különféle típusú szemfestékek, szemhéjpúderek, az erősebb rúzsok és sort keríthetsz a kontúrozásra, highlighter használatára is.

Bármilyen make-up elkészítése is a cél, a DOUGLAS sminkkészlet kínálata elhoz számodra mindent, amire csak szükséged lehet! Kizárólag kiváló minőségű, ütős márkák sminktermékeit találod náluk, így a tartós eredmény és a gyönyörű megjelenés garantált.

A jó smink alapjai

Még a legnevesebb márkák termékei sem tudnak csodát művelni akkor, ha a smink alapja, az arcbőr nem megfelelő. Sminkelés előtt ezért minden esetben gondoskodj az alapos tisztításról és hidratálásról. Ezzel tudod előkészíteni bőrödet a sminkelésre, valamint az alapozó és az egyéb termékek is eredményesebben takarnak majd akkor, ha tiszta bőrre viszed fel őket.
A tiszta, sima bőrön és a minőségi sminktermékeken kívül az alkalmazott eszközökre is kiemelt figyelmet kell fordítani. A szivacsok, applikátorok, ecsetek minősége is nagyban meghatározza azt, hogy hogyan mutat majd az elkészült smink. Ezeknek a kellékeknek, eszközöknek a beszerzése során is érdemes a nívós márkák termékeit előnyben részesíteni.

Változatos megjelenés a mindennapokban

Ma már számos típusú, stílusú és árnyalatú make-up közül választhatsz. Szinte folyamatosan jönnek az újabb és újabb trendek. Néhány alapelvet azonban még a bőség zavarában is érdemes betartani: egyszerre csupán arcodnak egy részét hangsúlyozd!
Soha ne készíts olyan sminket, amelyben a szemek és a száj is kiemelt figyelmet kapnak. Az alapozó alkalmazásával sem árt finoman bánni. A “kevesebb néha több” elvének betartásával használj kisebb mennyiségű, de jól fedő alapozót. A vastag “vakolat” senkinek sem előnyös, ráadásul a bőr számára sem egészséges. Gondoskodj emellett arról is, hogy alapozót bőröd árnyalatával harmonizáló legyen.
A smink igazi csodafegyver a nők kezében! Okosan, mértékkel és a megfelelő termékek alkalmazásával pedig csodás megjelenésre tehetsz szert!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpssocialwings.hu - 2023 május - Cikk4

Így állítsd be a Facebookon az üzleti oldalad!

A Facebook az egyik legnagyobb közösségi média platform, amelynek segítségével a vállalkozások és az ügyfelek egymással kommunikálhatnak, és az üzleti tevékenységek promóciója is lehetséges rajta igencsak nagy hatékonysággal.

https-csingiling.hu - 2023 május - Cikk1

A megfelelő babaágy kiválasztása

Akár a hálószobátokban, akár egy külön helyiségben alszik majd a hamarosan megszületendő csecsemőtök, a megfelelő kiságy elengedhetetlen a jó (és biztonságos) alvási szokások kialakításához.

https-__www.curver.hu_ - 2023 május - Cikk6

Rendszerezz nagyszerű műanyag dobozokkal!

Téged is zavar az otthonodban a rendetlenség és a számtalan, nem helyén lévő dolog, és úgy érzed, eleged van a rend érdekében folytatott szüntelen harcból? Nem vagy vele egyedül!

https-__www.buywatch.hu_ - 2023 április - Cikk1

Hogyan válassz alkalmi órát?

Egy alkalmi karóra kiválasztását semmiképpen sem szabad elsietni, mivel ez a darab sok mindent elárulhat a külvilágnak a stílusodról.

https-__ujhazbodrogi.hu_ - 2023 április - Cikk3

Az öntözés kulcsfontosságú kérdés a kertben

Az éltető víz nélkül hiába ültetünk csodás növényeket és vetünk fűmagot a kertben, nem fogjuk tudni megőrizni a szépségüket, a nyári forróság és száraz időszakok alatt pedig szinte felperzselődik a növényzet.