A 72 éves Oscar-díjas énekesnő, színésznő a Today Show című reggeli amerikai tévéműsorban beszélt készülő lemezéről.

Cher szerepel és egy dalt is énekel a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című filmmusicalben, amelyet a magyarországi mozik csütörtöktől játszanak. A mű a tíz évvel ezelőtt bemutatott és világszerte nagy sikert aratott zenés vígjáték, a Mamma Mia! folytatása. A Mamma Mia! minden idők legnagyobb bevételét hozó filmmusicale, több mint 615 millió dollárt (170 milliárd forintot) hozott.

CHER Sings ‘Fernando’ to Andy Garcia in MAMMA MIA! 2 CLIP + Trailer

Cher sings “Fernando” to Andy Garcia in Mamma Mia! 2 Here We Go Again song clip + trailer starring Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper, Amanda Seyfried, Christine Baranski, Lily James, Josh Dylan, Hugh Skinner, Jeremy Irvine, Alexa Davies, Jessica Keenan Wynn, Andy Garcia and Cher.

Az amerikai sztár Ruby Sheridan szerepét játssza a folytatásban, ő a főszereplő Donna (Meryl Streep) édesanyja, Sophie (Amanda Seyfried) nagymamája. A további szereplők között van Pierce Brosnan, Julie Walters, Lily James, Colin Firth és Andy Garcia is.

Miután elénekeltem a filmben a Fernando című dalt, úgy gondoltam, jó móka lenne egy teljes albumot megcsinálni ABBA-számokkal, így aztán belevágtam.

– idézte Chert a Rolling Stone magazin online kiadása. Bár részleteket nem árult el a lemez megjelenési időpontjáról, azt elmondta, hogy nem egyszerűen elénekelte az ABBA sikerszámait.

Nem úgy történt, ahogy elképzelnél egy ABBA-feldolgozást, mert máshogy közelítettem meg a dolgokat

– tette hozzá. Cher kitért arra, hogy korábban háromszor látta a Mamma Mia! musicalt a Broadway-n és nagy rajongója lett a darabnak, együtt táncolt a nézőkkel a folyosón. Az énekes az elmúlt több mint ötven év alatt 24 szóló stúdiólemezt készített.