Ábel Anita már hároméves korában is szerepelt egy filmben, így összesen 44 éve van a képernyőn.

Ábel Anita egy interjúban tekintett vissza karrierjére, és büszkén állapította meg, hogy nem szerepelt még olyan műsorban, amely megbukott volna, és általában jók az intuíciói azzal kapcsolatban, hogy mit vállaljon el, írja168.

Mindenáron én nem akarok szerepelni. Nagyon sok helyre hívnak: párkeresőbe, dzsungelbe, nagyon sok helyre. Én nem látom magam ebben.

“Én tudom, hogy mire vagyok képes, mire vagyok jó, nem érzem ezt. És csak azért, hogy az ember ott legyen… Már akkor is távol állt tőlem, amikor mondjuk 20 évvel ezelőtt anyagilag nagyon jó lett volna, de éreztem, hogy én fogom magam rosszul érezni. Az meg nem jó” – vallotta be. A társkereső műsor sok mindenre utalhat, de a dzsungel egyértelműen a Celeb vagyok, ments ki innent jelöli. 

A színésznő azt is elárulta, hogy zárkózottnak, távolságtartónak gondolja magát, bár sokkal lazább lett az elmúlt pár évben. Mindig zavarba jön, amikor idegenek közös fotót kérnek tőle, az is előfordult már, hogy elutasította, majd visszatért a rajongóhoz, mert bunkónak érezte magát. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet