Az énekesnő bejelentette, hogy átütemezi a Weekends with Adele show-t, mivel csapatának fele megfertőződött Coviddal.

Adele nem egész egy nappal a műsor előtt mondta le

„Nagyon sajnálom, de a műsorom még nincs kész” – jelentette be az énekes könnyes szemmel egy Instagram-posztban, írja a The Guardian

Teljesen megsemmisültünk a szállítási késések és a Covid miatt. A stábom felét… ledöntötte a lábáról a Covid – még mindig betegek –, és lehetetlen befejezni a műsort.

A Weekends with Adele címet viselő műsornak január 21-én kellett volna kezdődnie a Caesars Palace kaszinó Colosseumjában, és a nagy sikerű albumát, a 30-at ünnepelte volna, amely az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és az Egyesült Államokban a zenei slágerlisták élére került. Az albulm első dala, az Easy On Me megjelenésekor rekordot döntött, és a Spotify egyetlen nap alatt legtöbbet sugárzott dala lett.

A rajongók bosszúsak, sokan azonban megértőbbek voltak

„Jelenleg nem tudom odaadni azt, amim van, kizsigerelt vagyok, és sajnálom, hogy ez az utolsó pillanatban történt” – mondta Adele a rajongóknak.

Több mint 30 órája vagyunk ébren, és próbáljuk kitalálni, de kifogytunk az időből. Nagyon ideges vagyok és nagyon zavarban vagyok, és nagyon sajnálok mindenkit, aki azért utazott, hogy [ide] eljusson.

A jegyek az előadásra 85 dollár (kb. 27 ezer forint) és több mint 5000 dollár (kb. 1,5 millió forint) közötti platinacsomagba kerülnek. A prémium ülőhelyeken több tízezerért árulták a jegyeket a viszonteladói weboldalakon.

A rajongók bosszúságuknak adtak hangot az utolsó pillanatban hozott döntés miatt. „Nem Adele ütemezi át a menetrendet, azután, hogy már vásárolt repülőjegyet, jegyet az előadásra és kapott egy szállodai szobát” – írta az egyik.

Sokan azonban támogatásukat fejezték ki az énekesnőnek. Több énekes, köztük Adam Lambert, a countrysztár Reba McEntire és Pink is támogatásának adott hangot. „Édesem, átérzem” – írta Pink. „Óriási a nyomás, és mindannyiótokért kiábrándult vagyok. Össze fog jönni, és csodálatos lesz, ha sikerül.”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet