Agárdi Szilvinek rengeteg kihívást jelent közlekedni a városban, mióta teljesen elvesztette a látását, ezért általában nem is utazik egyedül.

Agárdi Szilvi leggyakrabban családja, barátai vagy párja segítségét kéri, mikor utaznia kell, hiszen látóként el sem lehet képzelni, milyen nehéz vakként közlekedni. Az énekesnő arra bíztat mindenkit, hogy ha látássérültet látnak, ajánlják fel a segítségüket, írja a Bors.

Nem úgy születünk, hogy tudjuk, hogyan kell egy vaknak segíteni a közlekedésben, de ha megkérdezzük tőle, hogy miben, és hogyan tudunk, akkor fogunk tudni.

Az énekesnő elmesélte, hogy egyszer egy férfi segítő szándékkal ugyan, de komoly veszélybe sodorta. “Egy villamosnál keltem volna át, jött egy illető, és kedvesen szeretett volna segíteni. Én minden ilyet mosolygósan elfogadok, hiszen sokszor máshogy nem is menne.”

Sajnos eljött velem egy darabig, és otthagyott egy korlátnál, ahonnan nem tudtam merre tovább. Teljes kiszolgáltatottságomban vártam olyan veszélyes helyen a villamost, ahol könnyedén elcsaphatott volna

– idézte fel Agárdi.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.