A promóciós ajándéktárgyakkal csak egy baj van: unalmasak. Minden cég, minden egyesület ugyanazokat a tárgyakat logóztatja évek óta: bögrék, kulcstartók, tollak. Néha születnek azonban kreatív megoldások is, ezekből válogattunk néhányat!

A legötletesebb promóciós tárgyak

A nagyobb cégek nem riadnak vissza attól, hogy komoly pénzeket költsenek marketingtevékenységre. A reklámozás, figyelemfelkeltés egyik legjobb módja a promóciós tárgyak eljuttatása a célközönséghez. Ezek olyan termékek, melyeken szerepel a vállalat logója, neve: tehát valamilyen tárgy, amit használva eszünkbe jut az adott cég.
A legtöbben képtelenek új ötletet kitalálni, ha logózott termékről van szó: a legismertebb tárgy a bögre és a kulcstartó. Ám néha ezeket is lehet másképp felhasználni. Az Aldi például mert újítani, s ezzel hosszú időre belopta magát a vásárlók szívébe. Minden idők egyik legsikeresebb promóciós tárgya lett a bevásárlóérmés kulcstartó, amelyre az autójuk kulcsát fűzték fel az emberek, ami így mindig kéznél volt.
A bögréket is le lehet cserélni másra: Amerikában egy jégkorongmeccs szervezői világítós poharakkal kedveskedtek a szurkolóknak: ez a telefonnal való összehangolás után mindannyiszor felvillant, ahányszor a csapatuk gólt lőtt.

A te céged mivel foglalkozik?

A legjobb Ajándéktárgyközpont ajándéktárgyak olyanok, hogy meghökkentik az embereket. Ez kétféleképpen valósulhat meg. Nem szokványos tárgyat adnak szokványos helyzethez vagy épp fordítva: egy hagyományos, ismert eszközt tesznek meglepő környezetbe.

Ez utóbbira jó példa az amerikai Domino’s pizzéria kampánya. Ők felnőtteknek való pizsamát kínáltak a pizzájuk mellé, mondván: ha pizzapartit tervezel, előbb öltözz pizsibe! És milyen igazuk volt! Amivel pedig egyedivé tették a ruhát: letörölhető volt róla a pizzaszósz! Az örök gyerekek odáig voltak érte.
A példákat olvasgatva neked is eszedbe jutott valami? A te céged mivel foglalkozik? Van jó ötleted egy izgalmas, emlékezetes promóciós dologra? Ha még nincs, nézz szét az Ajándéktárgyközpont oldalán, ahol az Eco termékek között többféle, reklámfelületnek való tárgyat találsz! Légy kreatív! Te hogyan tudnál egy hétköznapi tárgyat szokatlan szituációba helyezni?

Promóciós eszközök

A promóció a marketingmix egyik eleme: vásárlásösztönző tevékenység. Célja, hogy megismertesse a vásárlót az adott céggel vagy annak termékével. Minden vállalat azért használ promóciós eszközöket, hogy a célközönség emlékezzen rájuk. Ehhez mindenféle lehetőség áll rendelkezésre: ilyenek például a kóstoltatások, a nyereményjátékok, a pontgyűjtő akciók. A lényeg a folyamatos jelenlét a vásárló életében.
Ezért választ a legtöbb cég reklámhordozónak olyan tárgyat, amelyet a háztartásokban nap mint nap használnak az emberek: esernyő, táska, takaró, sapka.
A logóztatás, emblémáztatás a kulcsa a kitűnő promóciós ajándéknak. Bármely eszközön elhelyezhetjük a cégünk emblémáját, de vicces, figyelemfelkeltő feliratokat is gyárthatunk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.

https-konyhapanel.hu - 2024 február - Cikk1

A színek ereje a konyhában

A konyha nemcsak az étel elkészítésének helye, hanem egyben a családi és baráti összejövetelek hangulatos színtere is.

httpswww.skinshop.hu - 2024 január - Cikk1

A peptidek jelentősége a bőrápolásban

Sokféle újdonság akad a bőrápolás terén, az innovációkkal pedig nem mindig egyszerű lépést tartani. A peptidek is sokak számára még ismeretlenek, pedig egy kifejezetten sok kutatásnak alávetett alkotóelemről van szó.

unnamed-208

TOP-10 nagyszerű ajándék nőknek

Mivel a naptár tele van születésnapokkal, ünnepekkel és más különleges alkalmakkal egyetlen évben, mindig itt az ideje, hogy vásároljunk szeretteinknek.

https-_www.apisz.hu_ - 2024 január - Cikk2

3+1 csomagolási tipp költözéshez

Ha költözni kényszerülünk, vegyes érzések keringhetnek bennünk, hiszen bár izgatottak vagyunk az új lakhelyünk elfoglalása miatt, maga a költözés sokszor igen stresszes tud lenni.

cipoteszt.hu - 2024 január - LinkMarketing - 2

Mikor cserélj futócipőt?

Vannak, akik akkor cserélik le a futócipőjüket, amikor akciót látnak; mások akkor, ha saját bőrükön tapasztalják a kopás negatív hatásait.

httpsdodo.hu - 2024 január - Cikk6

A csodás ökoházak sokfélesége

Egyre többen élik tudatosan az életüket, s közben nagy erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy a minket körülvevő világ sokkal élhetőbb legyen.