A promóciós ajándéktárgyakkal csak egy baj van: unalmasak. Minden cég, minden egyesület ugyanazokat a tárgyakat logóztatja évek óta: bögrék, kulcstartók, tollak. Néha születnek azonban kreatív megoldások is, ezekből válogattunk néhányat!

A legötletesebb promóciós tárgyak

A nagyobb cégek nem riadnak vissza attól, hogy komoly pénzeket költsenek marketingtevékenységre. A reklámozás, figyelemfelkeltés egyik legjobb módja a promóciós tárgyak eljuttatása a célközönséghez. Ezek olyan termékek, melyeken szerepel a vállalat logója, neve: tehát valamilyen tárgy, amit használva eszünkbe jut az adott cég.
A legtöbben képtelenek új ötletet kitalálni, ha logózott termékről van szó: a legismertebb tárgy a bögre és a kulcstartó. Ám néha ezeket is lehet másképp felhasználni. Az Aldi például mert újítani, s ezzel hosszú időre belopta magát a vásárlók szívébe. Minden idők egyik legsikeresebb promóciós tárgya lett a bevásárlóérmés kulcstartó, amelyre az autójuk kulcsát fűzték fel az emberek, ami így mindig kéznél volt.
A bögréket is le lehet cserélni másra: Amerikában egy jégkorongmeccs szervezői világítós poharakkal kedveskedtek a szurkolóknak: ez a telefonnal való összehangolás után mindannyiszor felvillant, ahányszor a csapatuk gólt lőtt.

A te céged mivel foglalkozik?

A legjobb Ajándéktárgyközpont ajándéktárgyak olyanok, hogy meghökkentik az embereket. Ez kétféleképpen valósulhat meg. Nem szokványos tárgyat adnak szokványos helyzethez vagy épp fordítva: egy hagyományos, ismert eszközt tesznek meglepő környezetbe.

Ez utóbbira jó példa az amerikai Domino’s pizzéria kampánya. Ők felnőtteknek való pizsamát kínáltak a pizzájuk mellé, mondván: ha pizzapartit tervezel, előbb öltözz pizsibe! És milyen igazuk volt! Amivel pedig egyedivé tették a ruhát: letörölhető volt róla a pizzaszósz! Az örök gyerekek odáig voltak érte.
A példákat olvasgatva neked is eszedbe jutott valami? A te céged mivel foglalkozik? Van jó ötleted egy izgalmas, emlékezetes promóciós dologra? Ha még nincs, nézz szét az Ajándéktárgyközpont oldalán, ahol az Eco termékek között többféle, reklámfelületnek való tárgyat találsz! Légy kreatív! Te hogyan tudnál egy hétköznapi tárgyat szokatlan szituációba helyezni?

Promóciós eszközök

A promóció a marketingmix egyik eleme: vásárlásösztönző tevékenység. Célja, hogy megismertesse a vásárlót az adott céggel vagy annak termékével. Minden vállalat azért használ promóciós eszközöket, hogy a célközönség emlékezzen rájuk. Ehhez mindenféle lehetőség áll rendelkezésre: ilyenek például a kóstoltatások, a nyereményjátékok, a pontgyűjtő akciók. A lényeg a folyamatos jelenlét a vásárló életében.
Ezért választ a legtöbb cég reklámhordozónak olyan tárgyat, amelyet a háztartásokban nap mint nap használnak az emberek: esernyő, táska, takaró, sapka.
A logóztatás, emblémáztatás a kulcsa a kitűnő promóciós ajándéknak. Bármely eszközön elhelyezhetjük a cégünk emblémáját, de vicces, figyelemfelkeltő feliratokat is gyárthatunk.

Top sztorik a rovatból

casino lv bet

A legjobb módja az idő eltöltésének a gépeden/laptopodon otthon

Voltál már olyan helyzetben, hogy csak ülsz otthon, és nincs semmi dolgod? Mindannyiunknak voltak már olyan napjai, amikor mindenféle tevékenységet szeretnénk végezni, de nincs határozott elképzelésünk arról, hogy pontosan mi is tudna minket szórakoztatni. Szerencsére úgy döntöttünk, hogy cselekszünk abban a bizonyos témában, és adunk egy kis listát azokról a dolgokról, amelyeket a laptopodon vagy a számítógépeden csinálhatsz, és amelyekkel elütheted az időt, és hosszabb ideig elszórakoztathatod magad.

online kaszinó ultrasportsbet

8 alig ismert kaszinó Európában

Ha a 2020-as évvel kapcsolatban szókapcsolati játékot játszanánk, valószínűleg nem a “szerencsés” lenne az első dolog, ami eszünkbe jutna.

https-__biborfestek.hu_ - 2022 május - Cikk1

Miért érdemes klórkaucsuk bevonatot használni?

Vannak olyan helyszínek, ahol a külső hatások nagy veszélyt jelentenek a falakra nézve. Gondolunk itt például a vízre vagy a savas oldatokra. Ezek ellen védekeznünk kell, hogy meg tudjuk óvni a falfelületek épségét, tartósságát.

mesescuccok.hu - 2022 május - LinkMarketing - 2

A jó tolltartó 4 legfontosabb ismérve

Iskolakezdés előtt, főként az elsősök esetében komoly dilemma nemcsak a megfelelő iskolatáska, de a jó tolltartó kiválasztása is, egyrészt az óriási választék miatt, másrészt mert nem tudjuk, milyen szempontok alapján válasszunk.

https-__alphadenthigienia.hu_ - 2022 május - Cikk4

Gondolkozzunk környezetbarát termékekben cégeknél, intézményeknél is

Ma már számos környezetbarát termék megtalálható a piacon. Sokszor hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ezeket csak saját, személyes felhasználásra gyártják, pedig nem! Minden ilyen termék alkalmas arra, hogy nagyobb mennyiségben, cégeknél, közintézményekben, kórházakban is használjuk őket. Sőt, a fenntarthatóság jegyében egyre inkább ajánlott is ebbe az irányba fordulni.

https-__multiyacht.hu_ - 2022 május - Cikk1

Luxuspihenés egy hajón

Azok számára, akiknek fontos a megfelelő vízi kikapcsolódás, ideális választásnak bizonyulhatnak a Cobrey Yachts elegáns és sportos hajói. A nagyszerű kivitelezésnek köszönhetően nemcsak a yachtok látványa, de az utazási élmény is lenyűgöző.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet