Warning: Undefined array key "options" in /home/contextus/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Alekosz elfogadja a személyes találkozót Kulcsár Edina új pasijával, G.w.M-mel
Kulcsár Edina új kedvesének, G.w.M-nek nem tetszett, ahogy a valóságshow-hős beszólt az egykori szépségkirálynőnek. Személyes találkozóra hívta, amit Alekosz elfogadott.

Tóth Gabinak is beszólt

Mint arról beszámoltunk, Alekosz az új hobbija mellett felhagyott korábbi humoros, olykor polgárpukkasztó, és erősen túlzó írásainak megosztásával, egészen idáig. A Való Világ negyedik szériájának győztese keményen kiosztotta Tóth Gabit és Kulcsár Edinát bukott családanyának nevezte.

Ennek okán is, Edina azt nyilatkozta, hogy pont a szerelmi életét ért bántásokon tudná túl tenni magát, viszont az elmondhatatlanul zavarja, hogy a kommentelők az anyaságát is kritizálják.

G.w.M. beleállt

A rapper azután hívta el Alekoszt egy személyes találkozóra, hogy az egykori valóságshow-hős a fent említett sértő megjegyzéseket tette Kulcsár Edina külsejére és döntéseire – írta a Ripost.

Noha, én inkább Melanie kirántotthúsát (sic!) kóstoltam volna meg, de legnagyobb meglepetésemre annak ura, GwM tett kecsegtető és jövedelmező ajánlatot. A vacsorameghívást jobb híján elfogadom

– válaszolta Facebook-oldalán Alekosz.
Hozzátette, hogy ha már ő választhat helyszínt akkor a Gundel étteremben találkozzanak péntek este 8-kor – nem mellesleg pedig nagyon éhes.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet