Alexander Wang divattervező az ellene felhozott szexuális zaklatási vádak mindegyikét tagadja

A közösségi médiában közzétett és villámgyorsan elterjedt vádak Alexander Wang szerint alaptalanok, kizárólag lejáratását szolgálják.

Kőkemény partiarcként jellemzik Wangot

Alexander Wang, New York-i divattervező, az azonos nevű divatcég alapítója, korábban a Balenciaga kreatív igazgatója reagált az őt ért szexuális zaklatást említő vádakra, írja az i-D

Alexander Wang
/ Fotó: HighXtar

Elsőként egy brit modell, Owen Mooney mondta el a TikTokon, hogy egy nagyon híres divattervező fogdosta meg négy évvel ezelőtt, 2017 januárjában egy New York-i szórakozóhelyen. Később azt is elárulta, hogy a híres tervező Alexander Wang volt.

Amikor egyedül találtam magam a nagy tömegben, akkor a mellettem álló pasi szemmel láthatóan kihasználta a helyzetet, hogy senki nem tudott mozdulni, és elkezdett fogdosni. A lábamat, majd az ágyékomat tapizta. Teljesen lefagytam, olyan hirtelen történt

– mondta a rövid videón Mooney.

Hozzá hasonlóan nyilatkozott a transznemű modell, Gia Garison, akinek nemi szervét egy hónappal később egy szórakozóhely VIP területén tette állítólag közszemlére Wang. Egy építőipari munkás is azzal vádolta a divattervezőt, hogy 2017 szeptemberében egy brooklyni éjszakai szórakozóhelyen állítólag fogdosta.

Naruto vs Pain [AMV]

Naruto vs Pain [AMV]

Owen eredeti vallomását az Instagramon több divattal foglalkozó oldal is elkezdte terjeszteni, köztük a @Diet_Prada, amely 2019-ben Azealia Banks rapper, Wang egykori múzsájának több szexuális zaklatás tárgyú posztját is megosztotta, amelyekben betaggelte a divattervezőt.

Perre is mehet

Wang 2017-ben megtette azt az R. Kelly-t márkája arcának, akit addigra már rengetegen megvádoltak különböző szexuális bűncselekményekkel, és akitől több sztár is elhatárolódott. A Spotify törölte számait a különböző playlistekből. A rapper hamarosan tízrendbeli szexuális erőszak, gyermekpornográfia, fogvatartás, zsarolás vádjával áll majd bíróság elé idén. Bűntetteiből dokumentumfilmek készültek.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Wang a Page Six-en megjelent közleményében reagált az őt ért, „alaptalan és groteszk módon hamis”vádakra. Állítása szerint az ellene szóló állításokat csak azok a közösségi médiában működő profilok fújták fel, amelyek arról váltak hírhedtté, hogy lejárató anyagokat közöltek titkos és névtelen forrásokra hivatkozva, bizonyítékok és a tények ellenőrzése nélkül.

Soha nem viselkedtem ilyen förtelmesen, ahogy állítják rólam. A végsőkig hajlandó vagyok elmenni, és felelősségre vonni, bárki is álljon az engem vádlók és a rólam szóló vádak terjesztése mögött

– fogalmazott Wang.

A Diet Prada erre reagálva a következő kérdést tette fel: „Meddig ad még felmentést a pénz, a hírnév, a szexuális zaklatással megvádolt celebek befolyása a felelősségre vonás alól?”

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból