Mindenkinek szüksége van időnként ellazulásra. Ez jelenthet pusztán könyvolvasást, filmnézést vagy kirándulást, sportolást, de van, akinek a kézimunkázással, kreatívkodással töltött idő jelenti a feltöltődést.
Hogy miért is? A kezeinkkel végzett, alkotói munka során létrehozunk valamit, folyamatosan a munkánkra koncentrálunk és ez olyan változásokat indít el az agyban, melynek hatására elkezdjük jobban érezni magunkat.

A számfestők népszerűsége

Korunk társadalmának egyik közkedvelt kikapcsolódási formája a festés számok alapján vászonra. A Kreactivity Webáruház állatos számfestő gyűjteménye olyan képeket sorakoztat fel, amelyek között nem lesz egyszerű választani. Ezt megkönnyítendő, szűrhetünk nehézségi fokra, így ez alapján választhatunk könnyű, közepes, nehéz és nagyon nehéz képek közül.

Ezt követően böngészhetünk, hogy van-e kép kedvenc állatunkról, de ha nincs, akkor érdemes megkeresni a Kreactivity Webáruház munkatársait, hátha tudnak segíteni.

Színek alapján is kereshetünk képeket, ha valamely színek inkább a kedvenceink, vagy tudjuk már, hogy melyik helyiségbe, hová szeretnénk majd felakasztani az elkészült képet. Ilyenkor érdemes a fal, a bútorok színéhez is igazítani a leendő alkotást.

Az állatos számfestők

Szinte mindenki szereti az állatokat. Már az újszülött csecsemő, a totyogó kisbaba is tudattalanul is vonzódik a közelébe kerülő házi kedvencekhez, és nem kell hozzá tudományos fokozat, hogy elismerjük, milyen jó hatással van gyerekekre, felnőttekre egyaránt egy állat. A négylábú emlősökkel sokszor terápiás célzattal is foglalkoznak fejlesztőpedagógusok és viszik őket óvodákba, iskolákba, öregek otthonába.

Ha nincs lehetőség otthonunkban kisállat tartására, vagy egyszerűen csak szeretnénk egy ilyen képet, akkor az állatos számfestő nagyszerű lehetőség erre. Az adott képre rákattintva láthatjuk, hogy mekkora méretű alkotást tudunk elkészíteni. Ha túl kicsinek vagy nagynak találjuk, tudunk választani másikat.

A Kreactivity Webáruház kínálatában számtalan fajta állattal találkozhatunk. Vadon élő állatokkal, pl. elefántokkal, zsiráfokkal éppúgy, mint a háziállatokkal, cicákkal, kutyákkal. De a madarak szerelmesei sem fognak csalódni. Sőt, pillangókat ábrázoló gyönyörű alkotást is készíthetünk.

A számfestő készletek

Egy számfestő készlet tartalmaz mindent, amire szükséged lehet az elkészítéshez. A prémiumminőségű, számokkal jelzett, előre nyomtatott vásznon könnyen el tudsz igazodni, hogy mely részek várnak kifestésre. A három különböző méretű ecsettel könnyedén tudsz bánni ahhoz mérten, hogy mekkora felületet kell kifestened.

Természetesen a festéshez elegendő tégely áll rendelkezésedre, számokkal megjelölve, valamint egy mintakép is, amit semmiképp ne dobj el, míg nem fejezted be a munkát! Az elkészült képet ajándékba is adhatod, ezért nézz körül a webáruház többi kategóriájában is, fedezd fel a hímzés és a suba kézimunkázás rejtelmeit is, biztosan találsz még kedvedre való alkotást!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.