Mindenkinek szüksége van időnként ellazulásra. Ez jelenthet pusztán könyvolvasást, filmnézést vagy kirándulást, sportolást, de van, akinek a kézimunkázással, kreatívkodással töltött idő jelenti a feltöltődést.
Hogy miért is? A kezeinkkel végzett, alkotói munka során létrehozunk valamit, folyamatosan a munkánkra koncentrálunk és ez olyan változásokat indít el az agyban, melynek hatására elkezdjük jobban érezni magunkat.

A számfestők népszerűsége

Korunk társadalmának egyik közkedvelt kikapcsolódási formája a festés számok alapján vászonra. A Kreactivity Webáruház állatos számfestő gyűjteménye olyan képeket sorakoztat fel, amelyek között nem lesz egyszerű választani. Ezt megkönnyítendő, szűrhetünk nehézségi fokra, így ez alapján választhatunk könnyű, közepes, nehéz és nagyon nehéz képek közül.

Ezt követően böngészhetünk, hogy van-e kép kedvenc állatunkról, de ha nincs, akkor érdemes megkeresni a Kreactivity Webáruház munkatársait, hátha tudnak segíteni.

Színek alapján is kereshetünk képeket, ha valamely színek inkább a kedvenceink, vagy tudjuk már, hogy melyik helyiségbe, hová szeretnénk majd felakasztani az elkészült képet. Ilyenkor érdemes a fal, a bútorok színéhez is igazítani a leendő alkotást.

Az állatos számfestők

Szinte mindenki szereti az állatokat. Már az újszülött csecsemő, a totyogó kisbaba is tudattalanul is vonzódik a közelébe kerülő házi kedvencekhez, és nem kell hozzá tudományos fokozat, hogy elismerjük, milyen jó hatással van gyerekekre, felnőttekre egyaránt egy állat. A négylábú emlősökkel sokszor terápiás célzattal is foglalkoznak fejlesztőpedagógusok és viszik őket óvodákba, iskolákba, öregek otthonába.

Ha nincs lehetőség otthonunkban kisállat tartására, vagy egyszerűen csak szeretnénk egy ilyen képet, akkor az állatos számfestő nagyszerű lehetőség erre. Az adott képre rákattintva láthatjuk, hogy mekkora méretű alkotást tudunk elkészíteni. Ha túl kicsinek vagy nagynak találjuk, tudunk választani másikat.

A Kreactivity Webáruház kínálatában számtalan fajta állattal találkozhatunk. Vadon élő állatokkal, pl. elefántokkal, zsiráfokkal éppúgy, mint a háziállatokkal, cicákkal, kutyákkal. De a madarak szerelmesei sem fognak csalódni. Sőt, pillangókat ábrázoló gyönyörű alkotást is készíthetünk.

A számfestő készletek

Egy számfestő készlet tartalmaz mindent, amire szükséged lehet az elkészítéshez. A prémiumminőségű, számokkal jelzett, előre nyomtatott vásznon könnyen el tudsz igazodni, hogy mely részek várnak kifestésre. A három különböző méretű ecsettel könnyedén tudsz bánni ahhoz mérten, hogy mekkora felületet kell kifestened.

Természetesen a festéshez elegendő tégely áll rendelkezésedre, számokkal megjelölve, valamint egy mintakép is, amit semmiképp ne dobj el, míg nem fejezted be a munkát! Az elkészült képet ajándékba is adhatod, ezért nézz körül a webáruház többi kategóriájában is, fedezd fel a hímzés és a suba kézimunkázás rejtelmeit is, biztosan találsz még kedvedre való alkotást!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.

Joyful aged woman looking at her beloved man

Hogyan éled majd meg a nyugdíjas éveket?

A nyugdíjas éveink során számos kihívással kell majd szembenéznünk. Idős korunkra már több lesz az egészségügyi problémánk, de nem szabad mindig csak a negatívumokra koncentrálni!

https-_www.geminiduo.hu_ - 2022 december - Cikk3

Stílusos kádtöltő csaptelepek

Lakásfelújítás vagy építés alkalmából talán nem a legfontosabb kérdések között szokott szerepelni a fürdőszoba kialakítása, pedig ez az a helyiség, ahol minden napunk kezdődik és végződik, ahol pihenhetünk és feltöltődhetünk és amely helyiség jelentősége messze túlmutat azon, miszerint csak a tisztálkodás helyszíne legyen.