Az irodaberendezés során a legtöbben csak a nagyobb irodabútorokra gondolnak, pedig olyan apró, de praktikus tárgyakra is szükség lehet, mint az állófogas. Ősztől tavaszig ennek a tárolóeszköznek felértékelődik a szerepe, hiszen valahol el kell helyezni a kabátokat az irodában.
De vajon divat még az állófogas? Vagy valamilyen más módot válasszunk a munkatársak ruháinak tárolására? Cikkünkből megkaphatja a válaszokat.

Hol találkozhatunk állófogasokkal?

A régi filmekben gyakran látni, hogy a férfiak fogják a kalapjukat, kabátjukat, mikor kilépnek az irodából. Ilyen nosztalgikus, kicsit retró hatást kelt a filmekből ismerős állófogas, mely azonban még ma is divatos tárgy.

Népszerűsége természetesen abban rejlik, hogy az egyik legpraktikusabb eszköz az irodákban. Nem véletlen találjuk meg az Office Plaza irodabútorai között sem, hiszen ebben a webáruházban minden kapható, amire egy jól felszerelt munkahelyen szükség lehet. Forgószékek, íróasztalok, irodai tárolók, irodaszerek széles választékával várják az érdeklődőket, különleges szolgáltatásaik keretében mennyiségi kedvezményeket is kaphatunk.

Az állófogas tekintetében is bőséges a kínálat: klasszikus és modern kivitelben is elérhetők itt ezek az irodabútorok. Nézzük is meg, milyen típusokkal találkozhatunk!

A klasszikus állófogas

Amikor az állófogas szót halljuk, a legtöbbünknek egy fából készült, elegáns változat jut az eszébe, melyet nagyszüleink házában láttunk. Ugyanis a fogasokat azért használták abban az időben, hogy a férfiak a kalapjukat el tudják helyezni rajtuk. Ma is szokás még kalaptartóval felszerelt állófogast gyártani, bár már egyre kevesebb a kalapot hordó ember.

Az Office Plazában kapható Halifax tömör fa állófogas is a régi korok hangulatát idézi fel. Kisebb, barátságosabb irodákba kiváló választás lehet, hiszen ívelt formáival eleganciát sugall ez a termék. A kalaptartón kívül esernyőtartó is van rajta, ez is rendkívül praktikus dolog.

Ősszel, amikor sokszor esik az eső, nagyon sokan használnak esernyőt. Ezek tárolása azonban mindig nagyon körülményes egy irodában. Jó, ha erre is gondolunk, mikor a céljainknak megfelelő állófogast választjuk ki.

A modernebb dizájn sokaknak tetszik

A gyártók ma már modernebb kivitelű állófogasokat is készítenek. Ezek leginkább fémből készülnek, divatosak. A minimalista stílusú helyiségekben nagyon jól mutatnak és dekorációs célokat is szolgálhatnak.

Mivel praktikus eszközről van szó, a dizájnos állófogasokból nem árt beszerezni egyet a titkárnői, igazgatói irodába, hogy az ide látogató vendégek, ügyfelek kényelmesen el tudják helyezni a kabátjukat.

A dolgozók számára fenntartott helyiségekben sokszor célravezetőbb egy falifogas, ahol egyszerre több ember is tárolhatja a ruházatát. Másik lehetőség még az öltözőszekrények használata, de ezekben a vizes esernyők tárolása szintén nehézkes.

A ruhafogasokon kívül éppen ezért külön esernyőtartókat is beszerezhetünk: ezek is kaphatók az Office Plaza webáruházban!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.