Az irodaberendezés során a legtöbben csak a nagyobb irodabútorokra gondolnak, pedig olyan apró, de praktikus tárgyakra is szükség lehet, mint az állófogas. Ősztől tavaszig ennek a tárolóeszköznek felértékelődik a szerepe, hiszen valahol el kell helyezni a kabátokat az irodában.
De vajon divat még az állófogas? Vagy valamilyen más módot válasszunk a munkatársak ruháinak tárolására? Cikkünkből megkaphatja a válaszokat.

Hol találkozhatunk állófogasokkal?

A régi filmekben gyakran látni, hogy a férfiak fogják a kalapjukat, kabátjukat, mikor kilépnek az irodából. Ilyen nosztalgikus, kicsit retró hatást kelt a filmekből ismerős állófogas, mely azonban még ma is divatos tárgy.

Népszerűsége természetesen abban rejlik, hogy az egyik legpraktikusabb eszköz az irodákban. Nem véletlen találjuk meg az Office Plaza irodabútorai között sem, hiszen ebben a webáruházban minden kapható, amire egy jól felszerelt munkahelyen szükség lehet. Forgószékek, íróasztalok, irodai tárolók, irodaszerek széles választékával várják az érdeklődőket, különleges szolgáltatásaik keretében mennyiségi kedvezményeket is kaphatunk.

Az állófogas tekintetében is bőséges a kínálat: klasszikus és modern kivitelben is elérhetők itt ezek az irodabútorok. Nézzük is meg, milyen típusokkal találkozhatunk!

A klasszikus állófogas

Amikor az állófogas szót halljuk, a legtöbbünknek egy fából készült, elegáns változat jut az eszébe, melyet nagyszüleink házában láttunk. Ugyanis a fogasokat azért használták abban az időben, hogy a férfiak a kalapjukat el tudják helyezni rajtuk. Ma is szokás még kalaptartóval felszerelt állófogast gyártani, bár már egyre kevesebb a kalapot hordó ember.

Az Office Plazában kapható Halifax tömör fa állófogas is a régi korok hangulatát idézi fel. Kisebb, barátságosabb irodákba kiváló választás lehet, hiszen ívelt formáival eleganciát sugall ez a termék. A kalaptartón kívül esernyőtartó is van rajta, ez is rendkívül praktikus dolog.

Ősszel, amikor sokszor esik az eső, nagyon sokan használnak esernyőt. Ezek tárolása azonban mindig nagyon körülményes egy irodában. Jó, ha erre is gondolunk, mikor a céljainknak megfelelő állófogast választjuk ki.

A modernebb dizájn sokaknak tetszik

A gyártók ma már modernebb kivitelű állófogasokat is készítenek. Ezek leginkább fémből készülnek, divatosak. A minimalista stílusú helyiségekben nagyon jól mutatnak és dekorációs célokat is szolgálhatnak.

Mivel praktikus eszközről van szó, a dizájnos állófogasokból nem árt beszerezni egyet a titkárnői, igazgatói irodába, hogy az ide látogató vendégek, ügyfelek kényelmesen el tudják helyezni a kabátjukat.

A dolgozók számára fenntartott helyiségekben sokszor célravezetőbb egy falifogas, ahol egyszerre több ember is tárolhatja a ruházatát. Másik lehetőség még az öltözőszekrények használata, de ezekben a vizes esernyők tárolása szintén nehézkes.

A ruhafogasokon kívül éppen ezért külön esernyőtartókat is beszerezhetünk: ezek is kaphatók az Office Plaza webáruházban!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.

Joyful aged woman looking at her beloved man

Hogyan éled majd meg a nyugdíjas éveket?

A nyugdíjas éveink során számos kihívással kell majd szembenéznünk. Idős korunkra már több lesz az egészségügyi problémánk, de nem szabad mindig csak a negatívumokra koncentrálni!

https-_www.geminiduo.hu_ - 2022 december - Cikk3

Stílusos kádtöltő csaptelepek

Lakásfelújítás vagy építés alkalmából talán nem a legfontosabb kérdések között szokott szerepelni a fürdőszoba kialakítása, pedig ez az a helyiség, ahol minden napunk kezdődik és végződik, ahol pihenhetünk és feltöltődhetünk és amely helyiség jelentősége messze túlmutat azon, miszerint csak a tisztálkodás helyszíne legyen.