Amikor egy politikus addig megy, hogy bizonyítsa igazát: Paprika spray-t fúj a saját szemébe

Mindenki jó valamire, ha másra nem, hát, elrettentő példának. Juthatna eszünkbe az alábbi videóról. Egy colorado-i politikus azért kampányol, hogy elejét vegyék az iskolai lövöldözéseknek, és erre van is terve. Sőt, bármeddig elmegy, hogy demonstrálja ötletét.

Levi Tillemann szerint az iskolák védelmére nem a fegyverviselés a megoldás, hanem elegendő hozzá egy paprika spray is. Szavainak nyomatékot is ad Tillemann, Colorado állam demokrata kongresszusi jelölte. Azt demonstrálja, hogy ha valakit lefújnak paprika spray-vel, az teljesen harcképtelenné válik. Sőt, ahogy látni fogjuk, mindenre képtelen lesz.

Candidate Levi Tillemann Pepper Sprays Himself In Ad

Congressional hopeful Levi Tillemann opposes arming teachers to protect against school shootings. He set out to prove pepper spray would just as effectively …

“Hihetetlenül fájdalmas” – mondja a demonstráció után a videóban. “Egyszerűen elviselhetetlen. Mintha láva folyna a szemedben.”

Nem tudjuk, mennyire gondolta komolyan Tillemann a kampányvideót.

Meglehetősen vegyes reakciókat kapott, főleg tanárok tiltakoztak az ellen, hogy paprika spray legyen az osztályukban.

A megoldás valószínűleg máshol van. Ha az iskolában egy ámokfutó elkezd lövöldözni, akkor azt sajnos egy paprika spray sem fogja tudni megállítani.

Tillemann Screenshot
Levi Tillemann Paprika Spray-S Demonstrációja / Fotó: The Denver Post

A videóban látható dolog veszélyes, senki ne próbálja ki!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból