Anne Hathaway Oscar-díjas színésznő elárulta Jammy Fallonnak, hogy nagyon nem szereti, ha Anne-nak hívják. A Madame Tussauds múzeum pedig felfigyelt a kérésére.

Ha így szólítják, azt hiszi, ordítani fognak vele

A 2012-es A nyomorultak filmért Oscar-díjat érdemlő Anne Hathaway a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorban jelentkezett be online, szemlézte a CNN

Anne Hathaway Filmek Neve Kiejtese
Anne Hathaway Oscar-Díjas Színésznő / Fotó: Getty Images

Mint elmondta, egyáltalán nem szereti, ha Anne-nak hívják: „Csak hívjatok Annie-nek, emberek! Mindenki szólítson Annie-nek, kérlek” – mondta, mielőtt elmesélte, hogy egy tévedés hogyan változtatott meg mindent.

Amikor 14 éves voltam, készült velem egy reklám, amihez belépőkártyák kellett csináltatnom. Megkérdezték, hogy hívnak, az Anne pedig jó választásnak tűnt. De sosem gondoltam volna, hogy az életem hátralévő részében mindenki így fog hívni. Az egyetlen ember, aki Anne-nak szólít, az az anyám, de csak akkor, amikor mérges. Emiatt bármikor, amikor kilépek az utcára, és valaki így szólít, azt hiszem, hogy ordítani fog velem

– mondta Hathaway

Anne Hathaway Has Regrets About Her Name

Anne Hathaway talks about wanting to be called "Annie," spending time with her kids during quarantine and starring opposite Chiwetel Ejiofor in her new film ...

„Az igazság az, hogy senki nem szeret Anne-nak szólítani. Nem is illik rám – én Annie vagyok. Az emberek H-nak vagy Hathnak is hívnak, szóval nevezzetek bárhogy Anne-t leszámítva” – tette hozzá.

A Madame Tussauds is felfigyelt Anne Hathaway kérésére

Úgy tűnik, a Madame Tussauds múzeumhoz is eljutott a beszélgetés, mivel bejelentették, hogy átnevezik a viaszszobrot a becenevére, hogy Hathaway-nek kedvezzenek. 

Az ígéretüket pedig olyan gondolták, hogy már folyamatban van a névtábla cseréje.

Nemrég egyébként Hathaway a legújabb filmjét, a Locked Down-t népszerűsítette, amelyet a karanténhelyzet inspirálta.

A járványhelyzet miatt még mindig nem rendeznek vörösszőnyeges felvonulásokat a frissen debütáló filmeknek, így az azokban szerepet kapó sztároknak az online platformot kell választani ehhez.

Hathaway az Instagram-oldala mellett döntött, mindjárt két fotóval is.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet