Sokan küzdenek bőregyenetlenséggel, hegesedéssel, gyulladt, zsírosodó vagy öregedő bőrük miatti problémákkal. A petyhüdt, idősödő bőr ráadásul fáradt és fakó arcképet láttat. Ez kihat a hangulatunkra és az önbizalmunkra is, hiszen egyikünk sem szeret úgy elindulni reggel, hogy elégedetlen azzal, amit a tükörben lát.
Ha ez a probléma Téged is érint, biztosan örülnél egy innovatív, bőrtextúra-javító, látványos változást produkáló kombinált kezelésnek, ami nem jár fájdalommal! Próbáld ki, és légy büszke szupermodell szépségű bőrödre!

Mi az a Supermodel Skin csomag?

Az Aesthetica Orvosi Központ arcfiatalító és bőrmegújító kezelései közül a csúcstechnológiás ablatív eljárások a bőrfelszín megújítására nyújtanak forradalmi megoldást. Az ablatív kezelések a bőrfelszín hámlasztásával az új bőrstruktúra kialakításában segítenek. Az ennek hatására elinduló regenerációval a bőr megújulási folyamata felgyorsul, az eredmény simább, egyenletesebb, fiatalosabb bőrkép lesz.

A Supermodel Skin a legmodernebb mikrotűs, rádiófrekvenciás arckezelés, amit kifejezetten a problémás bőrre fejlesztettek ki. Látványos hatású gyulladásgátló, anti-aging és revitalizáló kezelés, ami kíméletes és teljesen fájdalommentes is.

Mik a kombinált lézeres kezelés lépései?

A lépéseket személyes adottságaid, bőröd minősége és állapota határozza meg. Az Aesthetica Orvosi Központ szakemberei hozzád igazodva, egyénre szabott eljárást dolgoznak ki a kezelés kezdete előtt.

Ha tisztításra és táplálásra van szüksége az arcbőrödnek, akkor az első lépés a DermaClear kezelés. Az eljárás az elhalt hámsejtek eltávolítását, majd a megtisztított bőr hidratálását magába foglalva készíti elő a Supermodel Skin következő lépését.

Ha inkább bőrminőségjavító hámlasztás orvosolná a problémád, akkor a CarbonPeel lézeres kezeléssel kezdi a munkát a bőrspecialista. A lézer és egy szenet tartalmazó paszta együttes hatása a szennyeződéseket távolítja el a zsíros, miteszeres bőrről. A kezelés mindössze 15 perc alatt friss és üde arcbőrt varázsol!

A Supermodel Skin arckezelés kulcslépése viszont a Legend Pro mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés. A Legend Pro az egyik leghatékonyabb eljárás a tág pórusokra, petyhüdtségre vagy heges bőrre. A csúcsminőségű technológiával kezelt bőrfelületről a hegek órákon belül eltűnnek, a pórusok összezáródnak, az enyhén petyhüdt bőr feszessé, tömörré válik. Az eljárás gyors hatása miatt akár már egy-két kezeléssel megoldódhat a problémád.

Miért válaszd a Supermodel Skin csomagot?

A két modern technológia, a mikrotűs eljárás és a rádiófrekvencia együttes hatása elősegíti szervezeted természetes regenerációjának beindulását. Serkenti az elasztin, kollagén és hialuronsav képződését, és ezzel tömörebbé, rugalmasabbá teszi az arcbőrt.

Ugyanakkor a különböző bőrproblémákra is hatékony megoldást nyújt, miközben az öregedés jeleit is eltünteti.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

searchbar.hu - 2022 július - LinkMarketing - 1

A SEO alapjai

Ha rendelkezel weboldallal, vagy éppen most tervezel létrehozni egyet, akkor bizonyára nem ismertetlen fogalom számodra a SEO (search engine optimization).

Nincs több cikk