Sokan el sem tudják képzelni a mindennapjaikat kávé nélkül. Van, aki ezzel indítja a napot, mások napközben isznak egy erős feketét, hogy hatékonyabban menjen a munka.
Hogy minél élvezetesebb legyen a kávéfogyasztás, használjunk kiegészítőket is automata kávéfőzőnkhöz!

Milyen egy jó kávé?

A kávé egy közkedvelt ital, mégis mindenki másképp fogyasztja. Van, aki az erős eszpresszóra esküszik, míg más a hosszú kávét szereti. Tejjel, cukorral, sőt mézzel is ízesíthető, kinek-kinek az ízlése szerint.

Szerencsére ma már nem kell feltétlenül cukrászdába, kávézóba mennünk, ha egy jó kávét szeretnénk inni. Ha van Jura automata kávéfőző otthon, akár minden reggel elkészíthetjük a kedvenc élénkítő italunkat, legyen az a latte macchiato vagy a kapucsínó. A készülék és a hozzávaló kiegészítők is megvásárolhatók a Premiumshop24.hu webáruházban, mely a márka kizárólagos hazai importőre.

A kínálatot látva biztosak lehetünk abban, hogy a számunkra legjobb kávé elkészítésére tökéletesen megfelel bármelyik típusú, prémium kategóriás Jura kávéfőző, mely a luxus érzését hozza el az otthonunkba. Mindegyikkel létrehozhatók

Kiegészítők az automata kávéfőzőkhöz

Ahhoz azonban, hogy egy finom kávéval szolgáljunk magunknak vagy másoknak, sok esetben célszerű extra dolgokat is beszerezni. Ezekkel gyorsabban elkészíthetők az olyan különlegességek otthon is, melyeket a barista képzéseken tanítanak.

A Premiumshop24.hu kínálatában a Jura automata kávéfőző kiegészítők között találunk például tejhabosítót, cappuccino fejet is, melyekkel előállítható a kedvenc kávénk. Az elektromos tejhabosító használatával hideg és meleg tejhab egyaránt készíthető, sőt, a forró tej is hamar kész: van, aki enélkül el sem tudja képzelni a feketét.

Sok olyan kávéfajta létezik, mely tejjel készül. Ha ezek között van a kedvencünk is, például a melange vagy a caffé latte, akkor mindenképp jól járunk egy fém tejtartóval, melyben akár 8 órán keresztül is eltartható a tej hűtés nélkül.

A tejhűtők is igen hasznosak, mivel tejet optimális hőmérsékletűre, 4 °C-ra hűtik. Dizájnos kivitelük miatt mind jól mutatnak a konyhapulton a kávéfőző mellett.

A felszolgálás sem mindegy

A forró kávé meleg csészében az igazi! Ehhez is kaphatók automata kávéfőzőkhöz való csészemelegítők otthoni használatra. A fejlett technológiának köszönhetően nekünk nincs más dolgunk, csak betenni a fogyasztáshoz használni kívánt poharat a tartóba, amely a belsejében az ideális 55°C-os hőmérsékletre melegíti fel azt.

A svájci tervezők itt is szem előtt tartották az energiahatékonyságot: a csészemelegítő programozható, elég a kávéfőzés előtt bekapcsolni. Egyszerre akár 10 darab kapucsínós pohár is elfér a belsejében: így bármikor is tér be hozzánk valaki, egy finom kávéval meg tudjuk kínálni!

Érdemes beszerezni a kiegészítőket az automata kávéfőzőkhöz, ha a kávézás a szenvedélyünk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsmeglepkek.hu - 2023 december - Cikk1

Ízek, borok, pillanatok kettesben

Van a világon egy olyan dolog, ami képes összehozni a legkülönfélébb kultúrájú, típusú embereket, elsimítani a konfliktusokat, megerősíteni kapcsolatokat és kellemessé tenni az együtt töltött időt.

close-up-smile-woman-brush-teeth-great-health-dental-care-concept-isolated-white-background-asian1

Hogyan válasszunk fogkefét?

Manapság már számos fogkefe típus és márka áll rendelkezésünkre az üzeletek polcain, amelyek közül kiválasztani a megfelelőt nem lesz a legegyszerűbb feladat.

elefantszerszam.hu - 2023 november - LinkMarketing - 6

Vajon milyen feladatokhoz való a hőlégfúvó?

Ha rákattintottál erre a cikkre, alighanem te is gondolkodtál már azon, hogy miért lehet hasznos ez a szerszám, illetve valamilyen munkához éppen fontolgatod a gép megvásárlását, de nem jutsz dűlőre abban a kérdésben, hogy megéri-e neked megvenni, vagy akkor tennéd bölcsebben, ha kölcsönkérsz vagy bérelsz egyet.

httpsbogreguru.hu - 2023 november - Cikk3

Meglepetés egyedi bögrével

A bögrék nagyon hasznos eszköznek minősülnek. Egyértelmű funkciójuk italunk tárolása és elfogyasztásának megkönnyítése.

tacsis zsák1

A megfelelő hálózsákvastagság kiválasztása

A rutinos kismamák és anyukák tisztában vannak vele, hogy a hálózsák a babák és kisgyerekek számára afféle “must have” darab, vagyis elengedhetetlen, hogy legyen belőle otthon legalább egy-két darab.

markus-spiske_prexn5cqai-unsplash

Autónyitás kulcs nélkül

Ebben a cikkben felfedezzük a leggyakoribb autózár problémákat, és azt, hogyan lehet a leghatékonyabban és stresszmentesen megoldani a gondot.

bestmarkt.hu - 2023 november - LinkMarketing - 3

Fényfüzérek és dekorációs fények a hangulatos ünnepekre

Igaz, hogy lassan közelednek az ünnepek, de egy hangulatos dekorfénnyel nem csupán a karácsonyt, hanem magát a lakberendezést, a mindennapjainkat is fel tudjuk dobni, meg tudjuk újítani, mindig attól függően, hogy milyen színt szeretnénk behozni a lakásunkba és mely területeket szeretnénk bevilágítani.

https-__www.homelux.hu_ - 2023 november - Cikk3

Az elektromos fűtőtest előnyei

A tél beköszöntével ismét a fűtésre irányul a figyelmünk: mindenki próbálja a lehető leggazdaságosabban megoldani, hogy meleg legyen a lakásban.

https-__ohsports.hu_ - 2023 október - Cikk2

Sportfogadással kapcsolatos kilátások

Folyamatosan olyan szelvényfotókba futsz bele az interneten, amelyek azt bizonyítják, hogy pár száz forintból százezreket is lehet nyerni, vagy csodastratégiákkal bombáznak, amelyeknek a segítségével ugyan még senki nem nyert, de azért tutira működik?

httpsfilterabc.hu - 2023 október - Cikk1

Mi is az a motoros villaolaj?

A motorok szerelmesein kívül aligha sokan hallották ezt a három szót így egymás után. Nézzünk is utána pontosan hogyan is kell ezt az egészet elképzelni!