Sokan el sem tudják képzelni a mindennapjaikat kávé nélkül. Van, aki ezzel indítja a napot, mások napközben isznak egy erős feketét, hogy hatékonyabban menjen a munka.
Hogy minél élvezetesebb legyen a kávéfogyasztás, használjunk kiegészítőket is automata kávéfőzőnkhöz!

Milyen egy jó kávé?

A kávé egy közkedvelt ital, mégis mindenki másképp fogyasztja. Van, aki az erős eszpresszóra esküszik, míg más a hosszú kávét szereti. Tejjel, cukorral, sőt mézzel is ízesíthető, kinek-kinek az ízlése szerint.

Szerencsére ma már nem kell feltétlenül cukrászdába, kávézóba mennünk, ha egy jó kávét szeretnénk inni. Ha van Jura automata kávéfőző otthon, akár minden reggel elkészíthetjük a kedvenc élénkítő italunkat, legyen az a latte macchiato vagy a kapucsínó. A készülék és a hozzávaló kiegészítők is megvásárolhatók a Premiumshop24.hu webáruházban, mely a márka kizárólagos hazai importőre.

A kínálatot látva biztosak lehetünk abban, hogy a számunkra legjobb kávé elkészítésére tökéletesen megfelel bármelyik típusú, prémium kategóriás Jura kávéfőző, mely a luxus érzését hozza el az otthonunkba. Mindegyikkel létrehozhatók

Kiegészítők az automata kávéfőzőkhöz

Ahhoz azonban, hogy egy finom kávéval szolgáljunk magunknak vagy másoknak, sok esetben célszerű extra dolgokat is beszerezni. Ezekkel gyorsabban elkészíthetők az olyan különlegességek otthon is, melyeket a barista képzéseken tanítanak.

A Premiumshop24.hu kínálatában a Jura automata kávéfőző kiegészítők között találunk például tejhabosítót, cappuccino fejet is, melyekkel előállítható a kedvenc kávénk. Az elektromos tejhabosító használatával hideg és meleg tejhab egyaránt készíthető, sőt, a forró tej is hamar kész: van, aki enélkül el sem tudja képzelni a feketét.

Sok olyan kávéfajta létezik, mely tejjel készül. Ha ezek között van a kedvencünk is, például a melange vagy a caffé latte, akkor mindenképp jól járunk egy fém tejtartóval, melyben akár 8 órán keresztül is eltartható a tej hűtés nélkül.

A tejhűtők is igen hasznosak, mivel tejet optimális hőmérsékletűre, 4 °C-ra hűtik. Dizájnos kivitelük miatt mind jól mutatnak a konyhapulton a kávéfőző mellett.

A felszolgálás sem mindegy

A forró kávé meleg csészében az igazi! Ehhez is kaphatók automata kávéfőzőkhöz való csészemelegítők otthoni használatra. A fejlett technológiának köszönhetően nekünk nincs más dolgunk, csak betenni a fogyasztáshoz használni kívánt poharat a tartóba, amely a belsejében az ideális 55°C-os hőmérsékletre melegíti fel azt.

A svájci tervezők itt is szem előtt tartották az energiahatékonyságot: a csészemelegítő programozható, elég a kávéfőzés előtt bekapcsolni. Egyszerre akár 10 darab kapucsínós pohár is elfér a belsejében: így bármikor is tér be hozzánk valaki, egy finom kávéval meg tudjuk kínálni!

Érdemes beszerezni a kiegészítőket az automata kávéfőzőkhöz, ha a kávézás a szenvedélyünk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csimpistore.com - 2022 június - LinkMarketing - 2

Maradjunk kreatívak!

A kreativitás csak akkor valósulhat meg, ha a fantáziánk szabadon, kötöttségektől mentesen szárnyalhat.

Nincs több cikk