Hallgatom AWS: Itt az első új dal, a Hol voltál?...

AWS: Itt az első új dal, a Hol voltál? az Eurovízió után

Promóció

A májusi, lisszaboni dalverseny után sem volt megállás az AWS, modern metált játszó ötfős bandának. Amellett, hogy hatalmas koncertet adtak a Budapest Parkban az Apey & the Pea zenekarral több ezer ember előtt, zavartalanul folytatták vidéki klubturnéjukat.

Promóció

És belevágtak a fesztiválszezonba is, miközben egy pillanatra sem álltak meg az új lemez munkálataival, ami idén októberben fog megjelenni. Az albumra természetesen felkerül a nagysikerű, Eurovíziót megjárt Viszlát nyár, de az új single is, a Hol voltál?amely az első 2018-as AWS-szerzemény, és egy mérges klippel együtt robbant, tele dühvel és tehetetlenséggel.

AWS – Viszlát nyár [Hivatalos videó 2017] A DAL 2018 WINNER

★ Következő budapesti nagykoncert a BARBA NEGRÁBAN: http://musicclub.barbanegra.hu/aws_20200110 A videó elkészülését a Nemzeti Kulturális Alap Igazgatósága támogatta!! A DAL 2018 nyertese! Kövessétek a fejleményeket a Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/awszenekar/ ✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥ Játsszunk nyílt lapokkal végre: a hajómnak mennie kell és itt fog hagyni téged.

A klip képi világát Bessenczi Richárd álmodta meg, aki hétköznapi embereket állított szembe a zenekar tagjaival – ahogy egymás számára észrevétlenül léteznek a tehetetlenségben.

AWS zenekar / Fotó: Hammerworld

A Hol voltál? élő premierjére már nem kell sokat várni! Július 18-án a Barba Negra Trackben ad önálló koncertet a zenekar, ahol most először ez a dal is elhangzik majd.

AWS – Hol Voltál? [Hivatalos videó 2018]

★ Következő budapesti nagykoncert a BARBA NEGRÁBAN: http://musicclub.barbanegra.hu/aws_20200110 ★ AWS Facebook: http://www.facebook.com/awsofficial ★ AWS Insta: http://www.instagram.com/awsofficial ★ Booking (koncertszervezés)/management: Marosi Nikolett +36204196801 niki.marosi@mmmbooking.hu ★ Press (sajtó): Herendi Ráhel +36306239816 rahel.herendi@mmmbooking.hu *** ENGLISH SUBTITLE AVAILABLE! ★ Szöveg: Hol voltál, amikor egyedül maradtam a sötétben? Hol jártál, amikor minden percben magammal küzdöttem?

Ezután pedig folytatódnak a nyári kalandok, amik közül a július 18-i koncert után az ausztus 3-i németországi Wacken Open Air fesztiválos fellépésük lesz a kiemelt dátum. Ide a szervezők az Eurovíziós szereplése alapján hívta meg az AWS-t, ami alatt folyamatosan támogatta a srácokat a fesztivál stábja közösségi oldalain.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3