A májusi, lisszaboni dalverseny után sem volt megállás az AWS, modern metált játszó ötfős bandának. Amellett, hogy hatalmas koncertet adtak a Budapest Parkban az Apey & the Pea zenekarral több ezer ember előtt, zavartalanul folytatták vidéki klubturnéjukat.

Hirdetés

És belevágtak a fesztiválszezonba is, miközben egy pillanatra sem álltak meg az új lemez munkálataival, ami idén októberben fog megjelenni. Az albumra természetesen felkerül a nagysikerű, Eurovíziót megjárt Viszlát nyár, de az új single is, a Hol voltál?amely az első 2018-as AWS-szerzemény, és egy mérges klippel együtt robbant, tele dühvel és tehetetlenséggel.

AWS – Viszlát nyár [Hivatalos videó 2017] A DAL 2018 WINNER

A DAL 2018 nyertese! Kövessétek a fejleményeket a Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/awszenekar/ ✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥ Játsszunk nyílt lapokkal végre: a hajómnak mennie kell és itt fog hagyni téged. Majd benned él tovább a vérem, és ha nem adod el, a szíveden a jel, mi a földről az égig emel.

A klip képi világát Bessenczi Richárd álmodta meg, aki hétköznapi embereket állított szembe a zenekar tagjaival – ahogy egymás számára észrevétlenül léteznek a tehetetlenségben.

AWS zenekar / Fotó: Hammerworld

A Hol voltál? élő premierjére már nem kell sokat várni! Július 18-án a Barba Negra Trackben ad önálló koncertet a zenekar, ahol most először ez a dal is elhangzik majd.

AWS – Hol Voltál? [Hivatalos videó 2018]

★ AWS Facebook: http://www.facebook.com/awsofficial ★ AWS Insta: http://www.instagram.com/awsofficial ★ Booking (koncertszervezés)/management: Marosi Nikolett +36204196801 niki.marosi@mmmbooking.hu *** ENGLISH SUBTITLE AVAILABLE! ★ Szöveg: Hol voltál, amikor egyedül maradtam a sötétben? Hol jártál, amikor minden percben magammal küzdöttem? Hol voltál, amikor az üvöltésem törte meg az éjszakát? Hol jártál, amikor senki se hitte, hogy túl közel a halál?

Ezután pedig folytatódnak a nyári kalandok, amik közül a július 18-i koncert után az ausztus 3-i németországi Wacken Open Air fesztiválos fellépésük lesz a kiemelt dátum. Ide a szervezők az Eurovíziós szereplése alapján hívta meg az AWS-t, ami alatt folyamatosan támogatta a srácokat a fesztivál stábja közösségi oldalain.

Hirdetés