AWS: Itt az első új dal, a Hol voltál? az Eurovízió után

A májusi, lisszaboni dalverseny után sem volt megállás az AWS, modern metált játszó ötfős bandának. Amellett, hogy hatalmas koncertet adtak a Budapest Parkban az Apey & the Pea zenekarral több ezer ember előtt, zavartalanul folytatták vidéki klubturnéjukat.

És belevágtak a fesztiválszezonba is, miközben egy pillanatra sem álltak meg az új lemez munkálataival, ami idén októberben fog megjelenni. Az albumra természetesen felkerül a nagysikerű, Eurovíziót megjárt Viszlát nyár, de az új single is, a Hol voltál?amely az első 2018-as AWS-szerzemény, és egy mérges klippel együtt robbant, tele dühvel és tehetetlenséggel.

AWS – Viszlát nyár [Hivatalos videó 2017] A DAL 2018 WINNER

★ Dupla koncert az A38-on, ahol az összes eddigi dalunkat eljátsszuk: https://www.a38.hu/hu/programsorozat/aws-duplakoncertA videó elkészülését a Nemzeti Kultur…

A klip képi világát Bessenczi Richárd álmodta meg, aki hétköznapi embereket állított szembe a zenekar tagjaival – ahogy egymás számára észrevétlenül léteznek a tehetetlenségben.

23Aws9
Aws Zenekar / Fotó: Hammerworld

A Hol voltál? élő premierjére már nem kell sokat várni! Július 18-án a Barba Negra Trackben ad önálló koncertet a zenekar, ahol most először ez a dal is elhangzik majd.

AWS – Hol Voltál? [Hivatalos videó 2018]

★ AWS Facebook: https://www.facebook.com/awszenekar ★ AWS Insta: http://www.instagram.com/awsofficial ★ AWS webpage: http://www.awsofficial.hu ★ Booking (kon…

Ezután pedig folytatódnak a nyári kalandok, amik közül a július 18-i koncert után az ausztus 3-i németországi Wacken Open Air fesztiválos fellépésük lesz a kiemelt dátum. Ide a szervezők az Eurovíziós szereplése alapján hívta meg az AWS-t, ami alatt folyamatosan támogatta a srácokat a fesztivál stábja közösségi oldalain.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból