Az Igazság Ligája gyerekek által újratöltve!

Josh Rossi azt szeretné, ha a betegséggel élő gyerekek megtalálnák a belső erejüket, ezért szuperhős-fotósorozatot készített velük.

Ez a videó Josh Rossi fotográfus legújabb munkáját mutatja be, amelyben összegyűjtött különféle betegségekkel küzdő gyerekeket, hogy egy róluk készült fotósorozat segítségével bátorítsa őket a küzdelemre.

A gyengeségeiket erővé szeretném változtatni

 – mondja Rossi. Az egyes jelmezek becsült értéke 10. 000 dollár, ám mindet felajánlották a cél érdekében. Az ötéves Kayden Kinckle a Cyborg, akinek ritka betegsége miatt mindkét lábát le kellett vágni. A hároméves, rákkal küzdő Sofie Loftus Wonder Woman. Teagan Pettit, aki csak fél szívvel rendelkezik, és már három nyitott szívműtéten van túl, Superman. A leukémiás Mataese Manuma Aquaman, az ADHD-vel küzdő Zaiden Stolrow Flash, Simon Fullmer, aki szintén egy ritka rákfajtával küzd pedig Batman.

A gyerekek, akiket a csapatommal megkerestünk a legrosszabbakon vannak túl, és ezt igazi szupererővel viselték. Pontosan a gyengeségeik teszik őket erőssé. Ők együtt az Igazság Ligája.

Josh Rossi mégtöbb munkáját megtalálhatjuk a weboldalán, a Facebookon és az Instagramon.

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból