Az online szerencsejáték-oldalak számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos kaszinó társaikhoz képest. Természetesen a háznak van előnye, függetlenül attól, hogy hol játszol, de az élő kaszinó légköre végképp kudarcot idéz elő.

Az élő kaszinókban található, a játékosok veszteségéhez hozzájáruló tényezők közül az online kaszinók vagy kevesebb van, vagy ki vannak küszöbölve teljesen. A ház előnyös helyzete természetesen meg van tartva, de rengeteg egyéb technika is létezik, amelyekkel a játékosokat a lehető leghosszabb ideig és a lehető legóvatlanabbá teheti szerencsejáték közben. Ezekkel nem találkozna az ember online környezetben.

A kaszinó pénzneme

A kaszinók zsetonokat használnak, nem pedig valódi pénzt, ami elvonttá teszi a dollár jelentőségét a valósághoz képest. Sokkal valószínűbb, hogy egy százdolláros zsetontól válsz el, mint egy százdolláros bankjegytől.

Másrészt a legjobb kaszinówebhelyek az Ön által megszokott pénznemben listázzák a fogadásokat. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan tudja, mennyit nyert vagy veszített, illetve segíthet átgondoltabb döntéseket hozni a szerencsejátékkal kapcsolatos pénzösszegekről.

Ingyenes alkohol

Jöjjenek az italok, folyamatosan! A kaszinók szívesen kínálnak ingyenes alkoholt szerencsejátékosaiknak. Az alkohol csökkenti a racionális gondolkodás képességet, növeli a kockázatvállaló magatartást, és hajlamosabbá tesz a hibázásra a stratégia alapú játékokban.

Nem sok szerencsejáték weboldal ráderőlteti az alkoholt. Erősen ajánljuk, hogy kerüld az ivást szerencsejáték közben, de ha mégis úgy döntöd, hogy megiszol egy sört, nincs nyomás, ezért abbahagyhatod a szerencsejátékot, ha részegnek érzi magát. Különben is, az a sör nem ingyenes.

Időtlenség

Észrevetted már, hogy a kaszinóban nincsenek se ablakok, se órák? Ez egy olyan légkörnyezetet teremt, ahol az időnek nincs jelentősége, így a játékosok figyelme le lesz kötve sokkal tovább, mintha folyamatos emlékeztetést kapnának a játékkal eltöltött időről. A megközelíthetőség kérdése is felmerül: a legtöbb embernek utaznia kell a legközelebbi kaszinóig, ezért több időt tölt szerencsejátékkal, hogy „megérje” az utazást. Amikor csinosan felöltözöl és utazol a legközelebbi offline kaszinóba, nagy eséllyel hosszabb ideig maradsz ott.

Az időbeosztás nem okoz problémát az online szerencsejátékoknál. Az online szerencsejátékoknál egyszerűen bejelentkezhetsz kedvenc online kaszinóoldaladra, és csupán néhány gyors blackjack erejéig játszhatsz. Továbbá, szem előtt tarthatod az órát, figyelve az idő telését. Az lenne a legjobb, ha előre meghatározod azt az időt, amelyet szánsz egy adott kaszinóra. Ha lejárt az idő, menj el. Attól hogy vesztettél eddig, soha nem nőnek az esélyeid a győzelemre.

A siker hangja

A kaszinókban rengeteg szépen csengő játékgép és jókedvűen ujjongó ember van. Ezek a hangok a sikert jelzik, és hamis reményt adnak a játékosoknak, hogy ők is nyerhetnek.

Az online szerencsejáték légkörét viszont teljes mértékben te irányítod. Ki i kapcsolhatod a számítógép hangját, ami nagymértékben segít az érzelmek feletti uralomban, valamint lehetővé teszi, hogy tisztán gondolkodj.

Nők

Minden kaszinó tele van gyönyörű nőkkel, akik ráadásul szinte semmit nem viselnek. Azért vannak ott, hogy elvonják a figyelmedet. Nem, nem érdekli őket a veled töltött egy éjszakás kaland.

Sok ember kívánsága ellenére, nincs ilyen probléma az internetes kaszinókban. Azt leszámítva, hogy az illető baratnője felizgatottan elrángatja a párját a számítógép elől, az online szerencsejáték-oldalakon nem vonják el a figyelmedet a szűkösen felöltözött nők.

Oxigén

Sok kaszinó oxigént pumpál a légtérbe, hogy enyhén elkábult állapotba hozzák az embereket, ami becsapós módon előidézi a jó közérzetét. Ez viszont lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig játsszanak a vendégek. Ez egy további olyan zavaró tényező, amelyet elkerülhetünk, ha online szerencsejátékkal játszunk, nem pedig élő kaszinóban.

A listát lehetne folytatni, de ezek a fő okai annak, hogy az online szerencsejáték-oldalak kiküszöbölhetnek számos olyan tényezőt, amelyek Ön ellen dolgoznának a jelenléti kaszinókban. Ne feledd, hogy az esélyek végső soron ellened szólnak, függetlenül attól, hogy hol játszol, ezért mindig felelősségteljesen játssz, és soha ne kockáztass nagyobb összeget annál, mint amelynek elvesztését következmény nélkül elviselnéd.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

searchbar.hu - 2022 július - LinkMarketing - 1

A SEO alapjai

Ha rendelkezel weboldallal, vagy éppen most tervezel létrehozni egyet, akkor bizonyára nem ismertetlen fogalom számodra a SEO (search engine optimization).

Nincs több cikk