A bérraktározással és szállítmányozással foglalkozó cégek elengedhetetlen kelléke egy olyan szoftver, amelyben egy helyen nyomon követhető minden áru- és információmozgás. Cikkünk egy felhőalapú szoftvert fog bemutatni, amelynek szemüvegén keresztül feltárhatjuk az efféle programok funkcióit és előnyeit.

Milyen területen alkalmazzák a raktárkezelő programokat?

A teljes ügyintézési terület segítése a cél, ideértve a költségelhatárolásokat és a számlázási feladatokat is. Az operátorok napi munkáját teszi hatékonyabbá nyomtatványok segítségével.

Milyen egy igazán jó szoftver?

A témában a Mav-IT.hu szoftverfejlesztő vállalatot kérdeztük, amelynek második legnépszerűbb terméke az általuk kifejlesztett WebDepó raktárkezelő. Lévén ilyen hatékony megoldás fejlesztői, a raktárkezelő programot kereső ügyfeleknek releváns információt adhatnak. A WebDepó egy komplex raktárkezelő szoftver, amely a logisztikát, mint komplex tudományágat bontja le napi operatív feladatok sokaságára, azokat hatékonyan egyszerűsíti az összetett dokumentumtárának és tárolt dokumentumok csatolásának segítségével.

Miért érdemes váltani a meglévő megoldás helyett?

 • A humánerőforrás kiváltása csökkenti az adminisztrációs hibákat.
 • Környezetkímélő, mert papírtakarékosabbá teszi a folyamatokat, valamint ezzel együtt a nyomtatási költségeket is töredékére csökkenti.
 • Időt takarít meg, ami növeli a meglévő személyi állomány kapacitását.
 • A leltározások száma csökkenthető, ezáltal időt és pénzt spórol a vállalkozásnak.
 • Internetkapcsolat segítségével távolról is elérhető.

Mindezek tudatában mégis miért válasszuk a WebDepót?

A Mav-IT WebDepó raktárkezelő programja nem rejti véka alá a hozzáadott értékét, ami a következőkben mutatkozik meg:
 • HACCP-nek megfelelő, gyártási tételszám szerinti tárolás
 • A targoncára szerelhető tabletre az operátor feladatot küldhet
 • Analízisek, gyártóművi bizonylatok kezelése. A feltöltött dokumentumok a számlákhoz automatikusan csatolhatóak
 • Fuvarok szervezése Magyarország területén
 • Fuvarokmányok generálása
 • Könnyű, tömeges számlázás
 • Többnyelvűség
 • Online dokumentumtárolás
 • Folyamatos leltár
 • Az adatok exportálhatók Excel táblákba
 • Munkanapokon 8-18 között támogatásnyújtás
 • Biztonsági mentés és teljesítésigazolás a számlákhoz
Bőséges modulkínálatuk mellett lehetőség van személyre szabott modulok lefejlesztésére is. Ha Ön bérraktározással foglalkozik, vagy ahol fontos a LOT szám követés (pl. élelmiszer), szükség van a pontos ki- és betárolásra, akkor bátran ajánljuk a WebDepót. Ennek az innovatív, kiforrott szoftvernek a segítségével egy olyan eszközt adhat ügyfelei kezébe, amely egyaránt támogatja vállalkozása teljes ügyvitelét, valamint megkönnyíti a kommunikációt mind vállalkozáson kívül és belül.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

20000173761.lowres

Ilyen egy minőségi borhűtő!

A borfogyasztás akkor igazán élvezetes, ha az adott ital a megfelelő hőmérsékleten kerül kiszolgálásra, ebben segítenek a bortemperáló hűtők.

httpswww.vital-max.eu - 2023 szeptember - Cikk4

Így építheted be mindennapjaidba az Ayurvedát

Ez az ősi indiai gyógyászati rendszer számtalan olyan gyógynövény alapú terméket fejlesztett ki, mely bárki számára előnyös hatásokkal bír, és nem kell gyógyszerekkel tömnünk magunkat egy-egy megfázás vagy kisebb egészségügyi probléma megjelenésekor.

https-__betonbooster.hu_ - 2023 szeptember - Cikk1

Mit tehetsz, hogy ne égjen meg a beton?

A megégett beton gyakori probléma, noha betonozni mindenki tud, mégis elég gyakran becsúszik ez a hiba, és mivel nemcsak esztétikai baklövés, hanem a szerkezet tartósságát is befolyásolja, a büdzsédre is hatással van.

szekszardallas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 2

Hogyan induljuk el, ha Tolna vármegyében keresünk munkaerőt?

A munkahely keresésének számos formája létezik manapság. Vannak felületek, amelyeket ennek szentelnek a közösségi médiában, de léteznek olyan weboldalak is, amelyek összegyűjtik az aktuális lehetőségeket, megkönnyítve ezzel nemcsak a jelentkezni vágyók, de a munkáltatók dolgát is.

httpswww.finnshop.hu - 2023 augusztus - Cikk2

Hogyan választ szerszámot egy ezermester?

Egy barkácsprojekt sikeres megvalósításához négy fő dologra van szükség: egy jó ötletre, némi kézügyességre, megfelelő alapanyagokra, illetve minőségi szerszámokra. Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, nagy eséllyel kudarc lesz a vége.

stepoutgames.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1

Amit a kocsmakvízről feltétlenül tudni kell

Régi igazság: ahogy egyre többet iszik valaki, annál bölcsebbnek hiszi magát. Szerencsére van egy bevált módszer, amivel kideríthető, hogy az alkohol ébresztette önbizalom mennyire mozog a realitások talaján.

calderaspas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1.

Milyen előnyei vannak a hidromasszázsnak?

A hidromasszázsnak számos előnye van, amely hasznos az egészség szempontjából. Cikkünkben összegyűjtöttük ezek közül a legfontosabbakat, továbbá arra is kitérünk, hogy milyen jakuzzit érdemes választani a megfelelő élmény elérése érdekében.

contextus.hu1

Jó ötlet a lézeres szemműtét nyáron?

Akiben már megérett a bizonyosság arra vonatkozóan, hogy jó ötlet a lézeres látásjavítás, és most azon töpreng, hogy de vajon jó ötlet lenne-e nyáron elvégeztetni, az a legjobb helyen jár!