Kiállt a nyilvánosság elé a videón szereplő lány, akivel Azahriah megcsalta barátnőjét a toi toi mögött, és elárulta, mit kapott ajándékba az énekestől az aktus után.

“Nem esnek jól azok a szavak, amiket kapok. Tagadni kell, amíg lehet, és amikor már nem tudod tagadni, mert full biztosak abban, hogy te voltál, akkor felelősségtudatosan fel kell vállalni” – idézte a lányt a Bors, akivel Azahriah egy koncert után közösült a Palacsintafesztiválon.

Az aktust valaki videóra vette, ami aztán kikerült az internetre. A szexbotrányt tovább bonyolította, hogy az énekes kapcsolatban volt az eset idején. Már a zenész és a rajongó közötti üzenetváltások is megjelentek a közösségi médiában, amiben a Baukó Attila néven született zenész arra kéri a lányt, ne érezze rosszul magát a történtek miatt, hiszen ő nem tehet semmiről, és a valódi probléma a videóval van.

Most a lány azt is elárulta, hogy apró ajándékot is kapott a zenésztől a légyott után, mikor már hazafelé készülődtek.

Elkísértük őket a kocsihoz, akkor kaptam Atitól egy gitárpengetőt plusz egy ölelést, és azt mondta, hogy vigyázzunk az úton

– idézte fel a lány, majd hozzátette, hogy amikor hazaért, akkor kapott egy üzenetet Azahriah-tól, hogy valaki elküldte neki az aktusról készült videót. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet