Te fel vagy készülve a babaápolásra?

Még a sokgyermekes szülők is mindig furcsa izgalmat éreznek, amikor a harmadik vagy épp a negyedik újszülött babájukat tartják a karjukban. Annyira picik, annyira törékenyek, hogy az ember alig mer hozzájuk érni, nem hogy a finom kis bőrüket, hajukat és körmüket ápolni.
Ha többgyerekes szülők így éreznek, mi mehet végbe az első babás édesanyák és édesapák szívében és fejében?!
Elsőként nyilván az, hogy a lehető legjobban szeretnék ápolni pici babájukat. Másodjárra jön csak a riadalom: Menni fog? Ugye nem teszek benne kárt?
Megnyugtatunk: a dolog nem olyan nehéz, mint elsőre tűnik. Hogy ehhez mire lesz majd szükség, azt mutatjuk, ezúttal a NiKiCa Bababolt jóvoltából!

Pici baba nagy igényekkel

Bár látszólag semmi különös feladatot nem jelent egy apró, pici test ápolása, de ezt csak az gondolja így, aki még nem próbálta meg egy pár hónapos baba körmeit levágni.
Ahhoz, hogy minden flottul és zökkenőmentesen menjen, fontos, hogy minőségi eszközökkel dolgozz, és minden legyen a kezed ügyében.
De hogy minek is kell ott lennie? Mutatjuk! (Mentsd el magadnak a listát!)
  • Körömápoló szettnek
  • Kefének
  • Kozmetikai cikkeknek (babaolaj, popsikrém, törlőkendő)
  • Betegség esetén: lázmérőnek, orrszívónak
  • Párásítónak, ha túl száraz a meleg levegő
  • Fogápolási cikkeknek az első tejfog felbukkánásától kezdve
  • Babamérlegnek, hogy nyugodtan tudd figyelni a babád gyarapodását
  • Sterilizáló, fertőtlenítő eszközöknek, hogy elkerülj minden fertőzést
Ugye, hogy mennyi minden kell egy ilyen kis apróságnak? Elsőre nem is gondolnánk, hogy egy ilyen kicsi test ennyi mindent igényel. És a java még csak eztán jön!

Babaápolástól a fókaszelidítésig

Hirdetések
Ha már van gyermeked, akkor nagy valószínűséggel sejted, mire gondolunk.
Ahogy a babád nő, úgy kezd rátalálni a testrészeire, no meg persze az akaratára. És arra, hogy minden más érdekesebb, izgalmasabb és szórakoztatóbb, mint a fürdés, a pelenkázás, a testápolás. A nyugodt babaápolásnak lőttek, újabb szintre léptél a babagondozós játékban!
Így aztán a minőségi termékek mellett jócskán elkél majd egy egész arzenál az olyan ötletekből, amelyek segítségével egy helyben tudod tartani, vagy ha nagyon szerencsés vagy, együttműködésre tudod bírni. Mondókák, dalok, rituálék segíthetnek abban, hogy az izgő-mozgó kis fókát sikeresen tudd ápolni.

Így aztán ismét nem kérdés, hogy mennyire nagy szerepet játszik a jól elhelyezett, prémiumminőségű babaápolási termékek serege. Ha valami hiányzik a fegyvertáradból, szerezd be most a NiKiCa Bababolt babaápolási részlegén!

Mindig a legtöbbet!

Minden szülő álma, hogy gyermeke a lehető legboldogabb legyen. A kellő gondoskodással, odafigyeléssel babád biztonságban érzi magát, elégedett és boldog lesz.
Kell ennél több? Aligha!
Szerezz hát be mindent ahhoz, hogy boldog és ápolt babád legyen!

Top sztorik a rovatból

https-__www.petissimo.hu_ - 2022 január - Cikk4

A leggyakrabban előforduló kutyabetegségek

Nincs is annál kétségbeejtőbb, mint amikor mindig vidám és aktív négylábúnk levert, rosszul érzi magát, és nincs étvágya. Ezek a tünetek valamilyen betegségre utalhatnak, amelyet mindenképpen azonnal ajánlott kivizsgáltatni állatorvos segítségével.

https-__ezone.hu_ - 2022 január - Cikk1

Ezt jó, ha tudod a routerekről, wifi jelerősítőkről

Életünk ma már az internet köré szerveződik, okoseszközeink igénylik a kapcsolatot, a jelet, így ma már az új építésű lakásokban, intézményekben, irodaházakban, közlekedési eszközökön, de egyre több közterületen is az alapfelszereltség részét jelentik a routerek, wifi jelerősítők.

https___kanape.net_ - 2022 január - Cikk4

Miért jó ötlet egy bőr kanapé beszerzése?

Az ülőgarnitúrák sokféle formában, méretben és anyagban kaphatók, így amikor a tökéletes kanapét keressük a nappalinkba vagy az ideális fotelt, amely hangulatos teret varázsol a pincénkbe, könnyen előfordulhat, hogy hiába próbálkozunk, nem találjuk a megfelelőt.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet