Egy komikus duó sokkolta nézőit, amikor ingyen kaptak gyerekételt, miközben egyikük babának álcázta magát.

Egy helyi palacsintázó akciója

Brian O’Donnell és Coy Wickey Indiana államból a nézők kérését fogadták el a TikTokon, akik azt mondták, menjenek el a palacsintázóhoz csecsemőnek álcázva és próbáljanak meg ingyenes gyerekételt kapni – írta a Daily Star.

@cheekyboyos

Comment what we should do next 😂

♬ original sound – the cheeky boyos

Szülőként és csecsemőként a helyi palacsintasütőbe mentek, Brian takaróba takarva a babakocsiban. Az étteremben volt egy promóció, amely 16:00 és 22:00 között minden felnőtt főételhez ingyenes főételt kínál a gyerekeknek. Nem sokkal azután, hogy beléptek, Coy kétszemélyes asztalt kért, míg Brian úgy tett, mintha mélyen aludna a babakocsiban. Hogy meggyőzőbb legyen, Coy még csecsemőtápszert is készített Briannek és etette “az éhes csecsemőt”.

A pincér ezután visszajön egy fazék almapürével

A pár a végén négy terméket rendelt, de Brian “gyerekének” étkezése ingyenes volt a számlán, így a számla összesen 30,74 GBP volt. A pár később a megjegyzésekben válaszolt és elismerte, hogy messze ez volt a “legfurcsább videó”, amit készítettek.
A nézők mulatságosnak találták és azt mondták, hogy legközelebb megpróbálják, amikor babáikkal mennek. Brian és Coy azt is hozzátette, hogy a teljes felszerelés – a jelmez és a díszlet – jóval többe került, mint az 5 font megtakarítás az ingyenes étkezésen az étteremben.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet